• BIST 9645.02
  • Altın 2410.746
  • Dolar 32.6001
  • Euro 34.7717
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Karabükspor’da İkinci Yücel İldiz Dönemi Başladı

Karabükspor’da İkinci Yücel İldiz Dönemi Başladı
Kardemir Karabükspor'da ikinci Yücel İldiz dönemi resmen başladı. Resmi sözleşme imzalayan Teknik Direktör Yücel İldiz, Karabükspor ile geçmişte yaşadıkları...

Kardemir Karabükspor'da ikinci Yücel İldiz dönemi resmen başladı. Resmi sözleşme imzalayan Teknik Direktör Yücel İldiz, Karabükspor ile geçmişte yaşadıkları başarıyı egale etmek ve Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde düzenlenen tören ile tecrübeli teknik adam İldiz sezon sonuna kadar kırmızı-mavili ekip ile resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreni öncesi konuşan Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Hakan Yılmaz, "Ferudun başkanımızın teknik direktör konusundaki yaptığı çalışmalar neticesinde Karabük kamuoyunun yakından tanıdığı ve daha önce kulübümüzde görev yapan Yücel İldiz hocamız ile anlaştık. Ligin ikinci yarısında şampiyonluk hedefine Yücel hocamızla emin adımlarla ilerleyeceğiz. Hocamız kampta takımla birlikte olacak" dedi.

Daha önce 1. Lig ve Süper Lig olmak üzere 2,5 sezon Kardemir Karabükspor'da görev yapan Yücel İldiz, tekrar Karabük'e gelmenin kendisi için duygusal bir an olduğunu söyleyerek, güvenlerinden dolayı kulüp başkanı Ferudun Tankut ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

İLDİZ: "SONUNCU TAKIMIN DAHİ ÜST LİGE ÇIKMA ŞANSI VAR"

Tüm Karabüklülerin ve taraftarın desteği ile başarılarını egale ederek takımı tekrar üst lige çıkarmak istediklerini söyleyen İldiz, "Daha önceki başarıları elde ederken ciddi bir şekilde bütünlük sağlamıştık. Kulübün çaycısından, iş adamına, esnafına, futbolcusuna ve taraftarla birlikte bütünlük sağlamıştık. O dönemde ligde fırtınalar estirmiştik. Bunların yeniden oluşması için ciddi bir desteğe ihtiyacımız var. Karabük'e geldiğim andan itibaren çok güzel şeyler söylendi. Ben hiç tek başıma bir şey yapmadım, Karabük halkı ve taraftarımızla yaptık. Sıralama olarak iyi bir yerdeyiz ancak puan olarak bu grupta bir realite var ki, sonuncu takımın dahi üst lige çıkma şansı var. Karabükspor kadrosunu biliyorum. Bu anlamda baktığımızda bu kadar sıkışık puan tablosunda gerçekten son derece konsantreli gitmemiz lazım ve sinirlerimizin çelik gibi olması lazım. Çok ciddi çalışarak rakiplerimize saygı göstermeliyiz. Kimseyi küçük görmeyeceğimiz gibi, kimseden çekinmeyeceğiz. Bu grupta tüm rakipler zorlu. Lig ilerledikçe sezon sonuna geldikçe kadro, maddi ve manevi değeri yüksek ekipler sezon sonunda mutluluğu yakalayacaktır. İnşallah bunlardan bir tanesi biz oluruz" diye konuştu.

"İKİNCİ YARI ÇOK ZORLU MÜCADELELER OLACAK"

Transfer noktasında yönetimin bir çalışması olduğunu da kaydeden İldiz, "Transfer çalışması en kısa sürede neticelenecek. Bu grupta sonuncu takımın bile üste çıkma şansı var. Bu nedenle hiçbir takım, biz de dahil, bizim kadromuz üstün diyemez. Tablo zaten bunu gösteriyor. Gerçekten ciddi şekilde eksikliklerimizi gidererek elimizden geldiğince kamp dönemini en iyi şekilde tamamlayıp ikinci yarıya hazır olacağız. İkinci yarı çok zorlu mücadeleler olacak. İstikrar yakalayıp üretici bir takım olmak istiyoruz. Çağdaş bir futbol oynayarak, şu an önceliğimiz skor üzerine olacak. Kendi oyun sistemimizde üretken bir takım olacağız. Ligin en az gol yiyen takımı olduğumuz gibi az gol atan bir takımız. Eksik tarafımızı düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon liglerde çok sık yaşanan teknik direktör değişikliklerini de değerlendiren İldiz, "En son Gençlerbirliği konusu var. Bununla ilgili kitap yazmak gerekir. Trajik bir konu ve yabancı basına bile yansıdı. Bu kadar antrenör değişikliği hiç hoş değil. Bunun için hem kulüplerimizin devamlılık sağlaması hem de teknik adam olarak iğneyi kendimize batırıp çuvaldızı dışarıda aramak lazım" dedi.

Açıklamaların ardından Teknik Direktör Yücel İldiz, Asbaşkan Hakan Yılmaz ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Karabükspor’da İkinci Yücel İldiz Dönemi Başladı

Karabükspor’da İkinci Yücel İldiz Dönemi Başladı

Karabükspor’da İkinci Yücel İldiz Dönemi Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim