• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti
Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Fenerbahçe maçını da kazanarak, iç sahada 4 büyük takımlara karşı bir ilki başarmak istediklerini...

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Fenerbahçe maçını da kazanarak, iç sahada 4 büyük takımlara karşı bir ilki başarmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Belek'te kampa girdi. Teknik Direktör Zoran Barisic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Traore, Skulason, Seleznov ve Latovlevici katılmazken, Kerim Zengin takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Takımın antrenmanı asbaşkan ve futbol şube sorumlusu Tolga Gül ile birlikte takip eden kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirerek Antalya kampında Fenerbahçe maçına iyi bir şekilde hazırlanacakları söyledi.

"3 puan bekliyoruz"

Bu sezon iç sahada Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'u yendiklerini de kaydeden Başkan Tankut, "Fenerbahçe maçından da galip gelerek bu sezon bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Takımda sakat oyuncumuz yok. Kerim'in sakatlığı vardı o da şu an fizyoterapist eşliğinde çalışıyor. Milli takımlarına giden oyuncularımız var. Onlarda bir sakatlık yaşamdan takımımıza döner. Fenerbahçe maçından 3 puan bekliyoruz" dedi.

"Tüm gözler üzerimizde olacak"

Başkan Tankut daha sonra Teknik Direktör Barisic ile yaptığı görüşmesinde ise Beşiktaş maçı öncesi de Antalya'da bir hafta kamp yaptıklarını ve dönüşte galibiyetle ayrıldıklarını söyleyerek, "İnşallah buradan da iyi bir antrenman geçirerek Fenerbahçe maçından 3 puan alırız. Başakşehir maçı çok güzel geçti. Galip gelebilirdik. Her şeye rağmen aldığımız 1 puan ve oynadığımız futbol çok iyiydi. Fenerbahçe maçında tüm gözler üzerimizde olacak. Dolayısıyla bizim için çok önemli bir maç olacak. Bu sezon iç sahada 4 büyük takımların üçünü yendik, şimdi Fenerbahçe maçını da alırsak bir ilki başarmış olacağız" diye konuştu.

Öte yandan antrenman sonunda 39 yaşına basan takım kaptanı Ahmet Şahin'in doğum günü kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, teknik heyet ve futbolcular tarafından pasta kesilerek kutlandı.

Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Karabükspor’da hedef Fenerbahçe galibiyeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim