• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Karabükspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı

Karabükspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı
Kardemir Karabükspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde başladı.

Kardemir Karabükspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde başladı.

Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, ellerindeki kadroya bakarak en hazır şekilde Gençlerbirliği maçına çıkacaklarını söyledi.

Cumartesi günü saat 13.30'da kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Gençlerbirliği müsabakanın hazırlıklarını Hasan Doğan tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman ile başlayan kırmızı-mavili ekip düz koşu ve istasyon çalışması yaptı.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, 12 günlük Antalya kampının kendileri açısından iyi geçtiğini tek handikapların ise transfer edilen oyuncuların geç katılması olduğunu söyledi.

Transfer edilen oyuncuların hızla takıma adapte olduğunu belirten Açıkgöz, "Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün itibari başladık. Cumartesi günü en uygun kadro ile hazır bir şekilde maça çıkacağız. Dany'nin son ana kadar durumuna bakacağız. Sakatlığı geçti ama riske etmek istemiyoruz. Kendisinin de fikrini alacağız. Yarın yada sonraki gün stoper anlamında takıma yeni bir oyuncumuz daha katılacak. Eksikliğimizi giderme adına ihtiyacımızı karşılayacak. Gençlerbirliği maçına mümkün olduğunca eksiksiz bir kadro ile çıkacağız" dedi.

Ligde Gençlerbirliği ve kendilerinin durumlarının ortada olduğunu da kaydeden Açıkgöz, "Bizim için tek fark kendi sahamızda oynayacağız. Kadromuza katılan yeni oyuncularla birlikte toplantı yaptık. Herkes maçta elinden gelenin fazlasını ortaya koyacağına eminim. Bizim için bulunduğumuz yer itibari ile ligin sonu değil ama önemli bir maç. İyi bir başlangıç yaparak kazanan taraf biz oluruz. İlk yarı itibari ile 18 kişilik oyuncu kadromuz vardı. Kamp süresinde ayrılan oyuncular vardı. Yeni gelen oyuncuların katılımı biraz gecikti. Gelen oyuncular fiziksel olarak hazır değil bazıları ise hazır geldi. Eksiği bu haftaki idmanlarla giderebildiğimiz kadar giderip her oyuncudan sahada verebileceğinin maksimumu alıp, enerjileri bittiği yerde yerine girecek oyuncularımız var. Herkes elinden geleni yapacak. 17 hafta ve 51 puan var. 17 haftanın sonunu değil maç maç gideceğiz. Önceliğimiz Gençlerbirliği ve buradan alacağımız kazanımlar ligin diğer maçlarına olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Hep odaklanmamız lazım" diye konuştu.

Kırmızı-mavili ekip yarın yapacağı idman ile Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim