• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Karabükspor Liderliğini Sürdürdü

Karabükspor Liderliğini Sürdürdü
PTT 1. Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Balıkesirspor'u 3-0 mağlup ederek 36 puan ile liderliğini sürdürürken, Balıkesirspor ise uzun...

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Balıkesirspor'u 3-0 mağlup ederek 36 puan ile liderliğini sürdürürken, Balıkesirspor ise uzun aradan sonra mağlubiyetle tanıştı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, sahalarında önemli bir müsabakaya çıktıklarını net bir skor ile kazandıklarını söyledi.

İldiz, haftaya lider girdiklerini ancak maç oynamadan dahi sıralamanın değiştiği bir ligde mücadele ettiklerini kaydederek, "Rakibimiz pozisyonundaki rakiplerimizle yaptığımızı maçlar çok önemli. Balıkesirspor da bunlardan biriydi. Çok zorlu bir ekiple oynadık. 10 haftadır yenilmeyen bir takımdı. Biz kazanmak zorundayız. Bugün hem 3 puan, hem oyun hem de taraftar açısından çok iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularımın verdiği mücadele beni memnun etti. Net bir skorla kazandık. Hesaplarımıza göre sahamızda tüm seyircilerimizin çoğalarak desteklemesiyle kayıp vermek istemiyoruz. Deplasmandan getireceğimiz puan veya puanlarla hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise, kendileri için talihsiz bir maç olduğunu söyleyerek, "Balıkesirspor olarak 10 haftadır yenilmiyoruz. Böyle bir mağlubiyet nazar boncuğu olarak düşünüyoruz. Daha 14 tane maçımız var. Bu mağlubiyeti, tefli edecek güce ve yeteneğe sahip oyuncularımız var. Çok ciddi gol pozisyonlarımız var ama gol olmadı. Futbol şansı da bugün bizden yana değildi. Bundan sonra Elazığspor maçına bakacağız. Ben ve oyuncularım bu maçtan çok ciddi dersler aldığımızı düşünüyorum. Herkesin ayaklarının yere basması gereken bir müsabakaydı. Karabükspro'u kutluyorum" dedi.

Yılmaz, oğlu Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olması ile ilgili soruyu ise, "Burası Balıkesirspor. Baba olarak başka yerlerde konuşuruz" diyerek cevap verdi.

Karabükspor Liderliğini Sürdürdü

Karabükspor Liderliğini Sürdürdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim