• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Karabükspor iç saha galibiyetini sürdürmek istiyor

Karabükspor iç saha galibiyetini sürdürmek istiyor
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri lider Medipol Başakşehir karşısında galibiyet serisini sürdürmek...

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri lider Medipol Başakşehir karşısında galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda Teknik Direktör Igor Tudor, nezaretinde basına kapalı olarak taktik ağırlıklı çalışma yapan kırmızı-mavili ekipte sakatlığı süren Alexe idman katılmazken, Kokalovic ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Hırvat teknik direktör Tudor, hafta sonu kendilerini çok iyi bir maçın beklediğini söyleyerek, "Lig sıralamasında Başakşehir lider konumda. Her mevkide ve her pozisyonda çok iyi oyuncuları var. Çok disiplinli ve çok iyi oynayan bir takım. Bu lig sıralamasından da belli. Biz kendimize de güveniyoruz ve pazar günü çok güzel maç bizi bekliyor" dedi.

Tudor, bu sezon ilk kez taraftarları ile bir araya geleceklerini de kaydederek, "Ekim ayının sonuna yaklaşıyoruz ve taraftarımızla ilk maçımız. Hafta sonu onlar için güzel bir maç ve performans ortaya koymak istiyoruz. Evimizde aldığımız 3 galibiyeti Başakşehir maçı ile devam ettirip taraftarımızla kutlamak istiyoruz" ifadesinde bulundu.

Pazar günü saat 13.30'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği müsabakada Kardemir Karabükspor'un Medipol Başakşehir maçına muhtemel şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Ahmet Şahin, Dany Nounkeu, Latovlevici, Barış Başdaş, Hakan Aslantaş, Fatih Atik, Traore, Poko Skulason, Tanase, Ermin Zec ve Yatabare"

Diğer yandan takımda Kerim Zengin ve Ceyhun Gülselam ise kart cezalısı.

Karabükspor iç saha galibiyetini sürdürmek istiyor

Karabükspor iç saha galibiyetini sürdürmek istiyor

Karabükspor iç saha galibiyetini sürdürmek istiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim