• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Karabük Mahalle Ve Köy Temsilcilerinden Şahin’e Ziyaret

Karabük Mahalle Ve Köy Temsilcilerinden Şahin’e Ziyaret
AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığının koordinesinde TBMM'de AK Parti Grup toplantısına katılan 50 kişilik Karabük Merkez Mahalle ve Köy temsilcileri,...

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığının koordinesinde TBMM'de AK Parti Grup toplantısına katılan 50 kişilik Karabük Merkez Mahalle ve Köy temsilcileri, grup toplantısından sonra Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'i Parti Genel Merkezindeki makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve teşkilatının koordinesinde TBMM'de AK Parti Gurubuna katılan Karabük Merkez İlçe Yönetimi ile yine merkeze bağlı mahalle ve köy temsilcilerinin oluşturduğu 50 kişilik grubu kabul eden Şahin , heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şahin, 1 Kasım seçimlerinde partilerine en çok oy veren ilk üç köyün ardından şimdi de mahalle ziyaretlerine başlayacaklarına söyleyerek, " En son geçtiğimiz hafta Safranbolu ilçemizde en fazla oy veren Musalla mahallesini ziyaret ettik. Bilindiği gibi tüm ilçelerimizde partimize en fazla oy veren ilk üç köy ziyaretlerimizi tamamladık. Şimdi de ilçelerimizde partimize en fazla oy veren ilk üç mahalle gezilerimize de bu vesile ile başladık. Karabük Merkezde de ilk üç mahalle ziyaretimizi önümüzdeki günlerde yapacağız. 1 Kasım seçimlerinde bize çalışmaları ile destek veren siz mahalle ve köy temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin AK Parti'ye verdiğiniz destekleri boşa çıkarmamak için biz de elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz ve daha da genişleterek yapacağız" dedi.

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ise, "Şuana kadar bulunduğunuz bütün görevlerde Karabük'ümüze, ülkemize, İslam âlemine ve mazlum milletlere çok büyük hizmetlerde bulundunuz. Bundan sonraki süreçlerde de hizmetlerinizin artarak devam edeceğine inancımız tam. Bizler mahalle ve köy başkanları ile sizleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile memlekete hizmet etme makamınız tekrar hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından temsilciler, bağlı bulundukları mahalle ve köyleri ile ilgili sorunları Şahin'e ilettiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim