• BIST 9645.02
  • Altın 2420.431
  • Dolar 32.5664
  • Euro 34.7418
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Karabaşoğlu, Ordulu Gençlerle "Hasbihal" Yaptı

Karabaşoğlu, Ordulu Gençlerle "Hasbihal" Yaptı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Yazar Metin Karabaşoğlu Ordulu gençlerle...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Yazar Metin Karabaşoğlu Ordulu gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Ordu'da, Yazar Metin Karabaşoğlu'nun katılımı ile "Hasbihal Gençlik Sohbetleri" gerçekleştirildi. Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'nde bulunan Gençlik ve Sporcu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Metin Karabaşoğlu'nun yanı sıra Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve çok sayıda öğrenci katıldı.

GENÇ: "GENÇLİK MERKEZLERİ ETÜT HAVASINDAN ÇIKIYOR"

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Gençlik Merkezilerini bir etüt havasından çıkarıp gençlerin daha iyi vakit geçirebileceği, iletişimlerini güçlendireceği ve sosyal aktivitelerin yapıldığı bir alan haline dönüştürüyor. Bu sayede gençlerimiz Metin Karabaşoğlu hocamızla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştiriyorlar. Öğrencilerimiz bu tür etkinlilerle farklı bilgi ve birikime sahip olacak, bu bilgilerle de hayatlarına yön verme noktasında önemli kazanımlar sağlayacaklar. Gençlerimizin bu tür etkinliklerle alanında önemli insanlarla bir araya gelmesi onların hedefleri açısından güzel kazanım olacak. Biz de bu tür organizasyonların bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

KARABAŞOĞLU: "GENÇLERLE BİR ARADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Gençlerle bir arada olmaktan onlarla bire bir iletişim içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Metin Karabaşoğlu, gençlere deneyimleri ve kitapları hakkında bilgiler verdi. Gençlere yönelik yapılan projeleri her zaman desteklediğini ifade eden Karabaşoğlu, "Gençlerle bir araya geldiğim için çok mutluyum. Bu tür projelerin yapılmasını son derece haklı buluyorum. Çünkü yapılan etkinliğini konferanstan ziyade hasbihal havasında geçmesi ortadaki mesafenin kaldırılması en başta gençlere verilen değerin en büyük örneği. Bu sayede karşılıklı sohbet havasında geçmesi sağlanmış ve gençlerinde fikirlerini sunabileceği bir ortam hazırlanmış. Gençlerle bir araya geldiğim için gerçekten çok mutluyum onlarla dertleşeceğiz bu imkanı bize veren herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Karabaşoğlu, Ordulu Gençlerle "Hasbihal" Yaptı

Karabaşoğlu, Ordulu Gençlerle "Hasbihal" Yaptı

Karabaşoğlu, Ordulu Gençlerle "Hasbihal" Yaptı

Karabaşoğlu, Ordulu Gençlerle "Hasbihal" Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim