• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Karabağlar Belediyesi memurlarına bin 236 lira ek ödeme yapacak

Karabağlar Belediyesi memurlarına bin 236 lira ek ödeme yapacak
İzmir'in Karabağlar Belediyesi, toplu sözleşme imzalandı. KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen ile yapılan sözleşmeye göre memurlar, maaşlarına ek olarak bin 236...

İzmir'in Karabağlar Belediyesi, toplu sözleşme imzalandı. KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen ile yapılan sözleşmeye göre memurlar, maaşlarına ek olarak bin 236 lira alacak. Ayrıca yemek yardımı da verilecek.

İmza törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Genel Merkez Yöneticisi Osman Seheri, 2 No'lu Şube Başkanı Faruğ Vergili, şube yöneticisi Özkan Gözcü, temsilciler Faruk Gülmez ve Yaşar Yılmaz ile başkan yardımcıları ve müdürlerden oluşan komisyon üyeleri katıldı. Karabağlar Belediyesi'ni kendi evleri olarak gördüklerini belirten Erol, yenilenen sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediyedeki memurların rahat çalıştığını ve hiçbir baskı görmediğini söyleyen Erol, "Emek adına belediye başkanımız irade koyup bu sözleşmeyi bizimle imzalıyorsa belediyedeki arkadaşlarımız da performans koymak zorundalar. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin, ekonomik istikrara kavuşmada sağlıklı yolda olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu ise alınterinin, emeğin önemine vurgu yaptı. Belediyede çalışan, görev yapanlara sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek, "Her zaman arkadaşlara da söylüyorum, alınteri dökmeyen insanları barındırmayın. Bu, emek hırsızlığıdır. Hiç kimsenin bunu yapmaya hakkı yoktur. Bu kurum ne kadar başarılı olursa çalışanlar ve yaşayanlar da mutlu olur. Ben ve arkadaşlarımız, "bu kurum sizin" duygusunu yaratmaya çalışıyoruz. Hiç kimseye karşı ön yargımız yok. Beni sadece arkadaşların görevi yapıp yapmaması ilgilendiriyor. Haksızlık yapmamaya özen gösteriyoruz. Çalışanı korumak bizim görevimiz. Tek istediğimiz, herkesin görevini layıkıyla yapması." diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi'nde çalışan 373 memur ve 44 sözleşmeli memuru ilgilendiren sözleşmeye göre maaşlara ek olarak bin 236 TL ödeme yapılacak. Ayrıca memurlara yemek yardımı da verilecek.

Karabağlar Belediyesi memurlarına bin 236 lira ek ödeme yapacak

Karabağlar Belediyesi memurlarına bin 236 lira ek ödeme yapacak

Karabağlar Belediyesi memurlarına bin 236 lira ek ödeme yapacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim