• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Karaaslan: "2019 yılındaki seçimler, Türkiye’nin önümüzdeki 100 yıllık istikametini belirleyecek"

Karaaslan: "2019 yılındaki seçimler, Türkiye’nin önümüzdeki 100 yıllık istikametini belirleyecek"
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "2019 yılındaki seçimler, Türkiye'nin önümüzdeki 100 yıllık...

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "2019 yılındaki seçimler, Türkiye'nin önümüzdeki 100 yıllık istikametini belirleyecek" dedi. Karaaslan, ayrıca her şehrin kendi "2023" hedefleri olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Şehrim 2023 Projesi" kapsamında Forum Mersin Alış Veriş Merkezi'deki tanıtım etkinliğine katıldı. AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile İl Başkanı Cesim Ercik ve çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte halk oyunları gösterisini izleyerek, vatandaşlarla sohbet eden Karaaslan, proje otobüsünün önünde yaptığı açıklamada bir şehri anlamanın en iyi yolunun o şehre giden yol olduğu bilinci ile yola çıktıklarını söyledi. Mersin'i 2023, 2053, 2071 vizyonu ve hedefleri çerçevesinde geleceğe, hak ettiği noktaya taşımak istediklerini vurgulayan Karaaslan, "Bunun için ortak aklı çok önemsiyoruz. Bunun için katılımcı bir modeli çok önceliyoruz. İşte o nedenle bütün tarafların bir araya geldiği toplantılar gerçekleştirmek için buradayız. Biz inanıyoruz ki tıpkı Türkiye'nin eğitimde, ulaşımda, erişimde, sanayide, ekonomide, ticarette her alanda 2023 ve ötesi için güçlü hedefleri varken, şehirlerimizle ilgili her şehrin kendi 2023 hedefleri olmalı. Biz inanıyoruz ki, Türkiye'nin büyük bir çoğunluğunda şu anda AK Parti belediyeciliği hizmetleriyle uzun yıllardır tanışan, hakikaten bunun şehrine olan yansımalarını en yakından gören vatandaşlarımızın, bugün inşallah Mersinimizin de önümüzdeki seçimlerde AK Parti belediyeciliği ile tanışacak olması gerçekliğinden yola çıkarak, bu güzel gelişmelere çok az bir süre kaldı diyoruz ve bu amaçla çalışıyoruz" diye konuştu.

"Halka kulak veriyoruz, onlardan aldığımızı projelere, yol haritalarına dönüştürüyoruz"

2019 yılında gerçekleştirilecek olan iki seçimin de sadece bir yerel seçim ya da genel seçim olmaktan ibaret olmadığını savunan Karaaslan, şöyle devam etti:

"Aynı zamanda Türkiye'nin önümüzdeki 100 yıllık istikametini belirleyecek bir öneme sahiptir bu seçim. İşte o nedenle biz, bugüne kadar yaptığımız gibi halka kulak veriyoruz. En büyük gücü halktan ve milletten alıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi onlardan duyduğumuzu, onlardan aldığımızı, hedeflere, projelere ve yol haritalarına dönüştürüyoruz. Bu anlamda projemiz yeni değil, biz bunu hep yapıyoruz ve başarımızın arkasındaki en önemli sırrın da bu olduğuna inanıyoruz. Ama şu yönüyle ilk kez, şehirlerin hem analizlerini yapmak, röntgenlerini çekmek, masaya yatırmak, aynı zamanda gelecek vizyonlarını çevre, şehir ve kültür değerleri üzerinden ortaya koymak için bir aradayız."

Karaaslan, bugün burada gerçekleşen çalışmaların Mersin'in tüm ilçeleri için de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Karaaslan, konuşmasının ardından saha çalışmasına katılan gençlik kolları üyelerine plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim