• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Kara Yolundaki Trafik Işıkları Sırası Şoförleri Çileden Çıkartıyor

Kara Yolundaki Trafik Işıkları Sırası Şoförleri Çileden Çıkartıyor
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden geçen İzmir-Bursa kara yolu üzerinde yer alan iskele kavşağındaki trafik ışıklandırma sırasındaki bekleyiş şoförleri...

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden geçen İzmir-Bursa kara yolu üzerinde yer alan iskele kavşağındaki trafik ışıklandırma sırasındaki bekleyiş şoförleri çileden çıkarttı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden geçen İzmir-Bursa kara yolu üzerinde yer alan iskele kavşağındaki trafik ışıklandırma sırasındaki bekleyiş şoförleri çileden çıkarttı. İskele meydanında Bursa istikameti ile Çanakkale istikametinden gelen araçlara karşılıklı geçiş sağlanamaması uzun bekleyişlere neden oluyor. 5 faklı noktada bulunan trafik lambalarının belirli bir düzende ayarlanamamasına sürücüler tepki gösterdi. Yaz aylarında feribot iskelesine giriş-çıkış yapan araçların da trafiği olumsuz yönde etkilediğini savunan vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerinden edinilen bilgiye göre trafik ışıklarındaki düzensizliğin kara yollarına resmi yazı ile bildirildiği fakat olumlu cevap alınamadığı belirlendi. Vatandaşlar Lapseki Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ergin ile İl Genel Meclis Üyelerini göreve davet etti.

5 kilometre ileride Çardak beldesinde yer alan iskele meydanındaki kavşakta Çanakkale ve Biga istikametinden gelen araçların karşılıklı geçiş sağlayarak rahat bir trafik akışına sahip olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, "Lapseki'deki iskele kavşağına bakıyorsunuz, karşılıklı geçiş yok. 5 kilometre ilerideki Çardak beldesinde yer alan iskele kavşağına bakıyorsunuz karşılıklı geçiş var. Teknoloji beldeye geliyor da ilçeye mi gelemiyor. Trafik polislerine soruyoruz. Resmi yazı yazdık, elimizden bir şey gelmiyor diyor. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Yaz aylarında yoğunlaşan feribot trafiğine birde sebze ve meyve kamyonları eklenince sağlıklı bir trafik akışından söz etmek mümkün müdür?" diyerek dert yandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim