• BIST 9699.55
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi
Bilecik'te etkisini artıran kar yağışı ile birlikte kazalar meydana gelirken, buzlanma dolayısıyla yoldan çıkan araca diğer bir aracın çarpması sonucu...

Bilecik'te etkisini artıran kar yağışı ile birlikte kazalar meydana gelirken, buzlanma dolayısıyla yoldan çıkan araca diğer bir aracın çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgileye göre, Mehmet Emin Paşayiğit yönetimindeki 35 AL 9108 plakalı ticari araç, Gülümbe istikametinden Bilecik istikametine seyir halindeyken, yoldaki buzlanmadan dolayı sürücü direksiyon hakimiyeti kaybetti. Araç orta refüje vurmasının ardından ters döndü. Bu esnada Nazim Afacan yönetimindeki 11 EA 453 plakalı bir fabrika servisi çeken minibüs, kaza yapan ticari araca yandan vurdu. Çarpmanın etkisi ile fabrika servisinde bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden hafif derecede yaralandı. Olay yerine gelen 2 adet 112 ambulansı ile yaralılar Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ticari araçta şoförün yanında oturan vatandaş kazayı anlatarak, "Bizim araba Bursa yoluna gidecekti. Biz buzlanmadan dolayı bariyerlere çarptık. Daha sonra arkamızdan gelen araba da duramadı o da bize çarptı. Arabanın içinde 5 kişiydik" dedi.

"GERİ VİTESE TAKTIM AMA OLMADI"

Kaza anı anlatan 35 AL 9108 plakalı ticari aracın şoförü Mehmet Emin Paşayiğit, buzlanmadan dolayı aracın kaydığını ve direksiyon hakimiyeti kaybettiğini belirterek, "Orta refüje vurduk. Ben arabayı durdurdum. Sonra tam geriye çıkartmak için geri vitese taktım arabayı arkadan gelen aracı görmedim. Daha sonra çarpışma sesini duyunca olan oldu" dedi.

Buzlanmadan dolayı ekipler yolda dubalı önlem alırken, sürücüleri yavaş gitmeleri yönünde uyarırken, kaza yapan minibüs çekici yardımı kaldırıldı. Diğer araç şoförü Mehmet Emin Paşayiğit aracını kazanın yaşandığı yerden biraz ilerdeki benzin istasyonu çekti.

Polis şoförlerini alkol muayenesi yaptıktan sonra, gerekli tutanakları tutarak kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

Öte yandan Pazaryeri- Bozüyük karayolunda da zincirleme kaza yaşandığı ve trafiğin uzun süredir kapalı olduğu bildirildi.

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi

Kar Yağışı Kazayı Da Beraberinde Getirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim