• BIST 9693.46
  • Altın 2507.739
  • Dolar 32.5882
  • Euro 34.8421
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Kapalı Çarşı Vartaş Elazığspor için süslendi

Kapalı Çarşı Vartaş Elazığspor için süslendi
PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren ve maddi sorunlar yaşayan, devre arasında FIFA tarafından iki dönem transfer yasağı getirilen Vartaş Elazığspor'da...

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren ve maddi sorunlar yaşayan, devre arasında FIFA tarafından iki dönem transfer yasağı getirilen Vartaş Elazığspor'da taraftarlar ve esnaf herkesi Elazığspor için birlik olmaya çağırdı.

Şehrin en işlek ve eski çarşısı olan Kapalı Çarşı esnafları Vartaş Elazığspora destek olmak ve farkındalık oluşturmak için çarşıyı bordo beyazlı bayraklarla süsledi. Kapalı Çarşı esnafı tüm şehrin süslenerek Vartaş Elazığspora destek olunması çağrısında bulundu.

Kapalı Çarşı esnaflarından Murat Akkuş, ligde mücadele eden başka takımların trilyonlar harcayıp takım kurduklarını Elazığsporun ise cüzi paralarla liderliğe oynadığını söyledi. Akkuş, "Eğer cüzi paralarla Elazığspor bugünlere geliyorsa bundan sonra sahip çıkmak Elazığ halkının elinde. Kapalı Çarşı esnafı olarak ufak bir şey yaptık. İnşallah bu bir kıvılcım olup Elazığ halkının duyarlılığı üst seviyeye çıkar. Bundan sonrada bütün kesimlerde bu kıvılcım yayılarak bir alev topu olur taraftar stadı doldurur Elazığspor inşallah şampiyon olur." dedi.

Yalçın Sevinç isimli esnaf ise Elazığsporun şehirn bir markası olduğunu belirterek, "Kapalı Çarşı esnafları olarak böyle bir organizasyon yaptık. Bunun bütün şehre yayılmasında en büyük talebimiz.Elazığspor kimsenin babasının malı değildir. Elazığspor bu şehrin takımıdır. Türkiye'de bazı iller sanat, kültür,sanayi alanında gelişmiştir. Elazığ'da Türkiye'de Elazığspor olarak bilinir. Bizde Kapalı Çarşı esnafı olarak Elazığspora sahip çıkmak için bu organizasyonu yaptık. Şehrin yetkililerin izin verip bütün şehirde bu havanın yaşanmasını talep ediyoruz. Elazığsporu bu zor günlerinde yalnız bırakmamak için bütün Elazığ'ı göreve davet ediyoruz." diye konuştu.

Bir başka esnaf ise "Elazığsporun şehirde bir hava yakalaması adına çarşımızı güzel bir şekilde süsledik. İnanıyoruz ki bunun devamı gelecektir. Sayın Valimize, belediye başkanımıza siyasi yetkililerimizden bu olaya el atmalarını istiyoruz. Elazığspor hepimizindir. Ligde şampiyonluğa oynuyoruz, şehirde bir hava göremiyoruz. Herkesin elini taşın altına sokması lazım. Bu günde en büyük gücümüz dayanışmanın olmasıdır. Herkes ayağa kalksın bu takım şampiyon olacaktır." şeklinde konuştu.

Kapalı Çarşı Vartaş Elazığspor için süslendi

Kapalı Çarşı Vartaş Elazığspor için süslendi

Kapalı Çarşı Vartaş Elazığspor için süslendi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim