• BIST 9735.84
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı
Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün girişimleri sonucunda Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun isteği üzerine Kapaklı Devlet Hastanesi arazisi için...

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün girişimleri sonucunda Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun isteği üzerine Kapaklı Devlet Hastanesi arazisi için inceleme yapıldı.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüş, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Tolga Atasever ve beraberindeki heyet, Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatı için, Kapaklı Mezarlığı arkasında bulunan yaklaşık 30 dönümlük arazide incelemelerde bulundu.

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüş, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürü Tolga Atasever ve beraberindekiler, Kapaklı'da arazi incelemelerinin ardından yapımı devam eden Saray Devlet Hanstanesi inşasını incelemek üzere Saray'a gittiler.

Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Levent Alper, Saray Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Çamyeşil'den Saray Devlet Hastanesi'yle ilgili bilgi aldılar. Daha sonra hep birlikte öğle yemeğine geçtiler.

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, "Kapaklı Devlet Hastanesi'nin şuanda bulunduğu yer ile ilgili halktan gelen bir takım şikayetler neticesinde yeni bir alana hastane yapma çalışmamız oldu. İki yıldır Sayın Valimiz ve Kaymakamlarımız ile birlikte bunun altyapı çalışmasını yapıyorduk. Bakanlığımıza da bu konuyla ilgili resmi olarak talebimizi ilettik. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (ÇOSB) hastanemize karşılık Kapaklı'da hastane yapmak için arazi incelemesinde bulunduk. Sağlık Bakanlığı tarafından Saray'da yapılan hastanede incelemelerde bulunduk. Eğer uygun görülürse Saray'da ki hastanenin bir benzerini de Kapaklı'da yapmak istiyoruz." dedi.

Kapaklı'da yapılacak devlet hastanesinin inşaatının ÇOSB tarafından yapılacağı gibi söylentiler olduğunun sorulması üzerine, Akbulut, "Şuan resmi bir protokol yapmadık ama görüşmeler yapıyoruz. Resmiyete bağladığımız zaman bununla ilgili açıklamayı Valimiz, Bakanımız ve Yerel Yöneticilerimizin de olduğu bir programla halkımıza duyururuz" ifadelerini kullandı.

Burada yenilen yemek ve sohbetin ardından kaymakam Gürbüz ve kaymakam Arslan Saray Kaymakamlık makamına geçtiler.

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

Kapaklı Devlet Hastanesi İçin Düğmeye Basıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim