• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kanserli Kadına Osmangazi Belediyesi Sahip Çıktı

Kanserli Kadına Osmangazi Belediyesi Sahip Çıktı
Osmangazi Belediyesi bünyesindeki Belediyem Benimle Ekibi, yardıma muhtaç bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü.

Osmangazi Belediyesi bünyesindeki Belediyem Benimle Ekibi, yardıma muhtaç bir vatandaşın daha yüzünü güldürdü. Cilt kanseri olan 82 yaşındaki Fatma Eren'e yardım eli uzatan belediye, yaşlı kadının tedavisini başlattı.

Osmangazi'ye bağlı 136 mahalleyi tek tek gezerek 60 bin kişiye ulaşan Belediyem Benimle Ekibi, son olarak merkezden 45 kilometre uzaklıkta bulunan Güneybudaklar Mahallesi'ni taradı. Yaptıkları ev ziyaretleri sırasında 3 yıl önce cilt kanserine yakalanan ve gözünün kenarında çıkan tümörün büyüyerek yüzünü sardığı 82 yaşındaki Fatma Eren'e ulaşan ekipler, yaşlı kadının tedavi edilmesi için harekete geçti. Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne ait ambulans ile evinden alınan Fatma Eren, Çekirge Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede kontrolleri yapılan yaşlı kadın, yüzündeki tümörün temizlenmesi için ameliyat edilecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çekirge Devlet Hastanesi'ne giderek Fatma Eren'i ziyaret etti. Yaşlı kadına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Dündar, "Osmangazi'de vatandaşımızın derdini dinleyip, ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Yeni dönemde hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz Belediyem Benimle ile ulaştığımız vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek adına ne gerekirse yapıyoruz. Bugüne kadar binlerce vatandaşımızın derdine derman olduk. 82 yaşındaki Fatma Teyzemizin de hasta olduğunu öğrendik ve kendisine yardım eli uzattık. Evinden alarak hastaneye getirdiğimiz Fatma teyzemizin muayenesi yapıldı. Doktorlar ameliyat ederek yüzündeki tümörün temizlenmesi yönünde karar aldı. İnşallah Fatma teyzemiz başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuşacak" diye konuştu.

Güneybudaklar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk ise, "Mahalle sakinlerimizden Fatma Eren'in yüzünde 3 yıl önce çıkan bir yara giderek büyüdü ve göz bölümünü tamamen sardı. Belediyemizden Fatma teyzemizin tedavisi için yardım talebinde bulunduk. Yoğun kar yağışı olmasına rağmen sağlık ekipleri yaşlı teyzemizi evinden alarak hastaneye götürdü. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak" dedi.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Pratisyen Hekim Birimi Doktor Halil İpek de, "Hastamızı cildiye doktorlarımız muayene etti. Hastamızın yüzünde çıkan tümör tedavi edilmediğinden dolayı epey büyümüş durumda. Plastik cerrahi doktorlarımız hastanın yaşam kalitesini arttırmak adına cerrahi operasyon yapılabileceği yönünde karar aldı. Yüzdeki tümör tamamen temizlenecek ve başka bir bölgeden alınan doku yüze nakledilecek. Hastamızın yaşından dolayı şuan gerekli tetkikler yapılıyor. Hastamızın ameliyatı kaldırılacağı yönünde karar alınırsa vakit kaybetmeden operasyonu alacağız" diye konuştu.

Kanserli Kadına Osmangazi Belediyesi Sahip Çıktı

Kanserli Kadına Osmangazi Belediyesi Sahip Çıktı

Kanserli Kadına Osmangazi Belediyesi Sahip Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim