• BIST 9548.09
  • Altın 2501.558
  • Dolar 32.4963
  • Euro 34.557
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Kanserden Kurtuldu Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti

Kanserden Kurtuldu Maganda Kurşunuyla Hayatını Kaybetti
Bursa'da evinin bahçesinde maganda kurşunuyla ölen 43 yaşındaki İlknur Tarih'in 3 yıl mücadele ettiği kanser hastalığını yendiği ortaya çıktı.

Bursa'da 3 yıl mücadele ettiği kanseri yenmeyi başaran 43 yaşındaki İlknur Tarih, evinin bahçesinde kalbine isabet eden maganda kurşunuyla can verdi.

AÇIK HAVADA ATIŞ YAPMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Yolçatı Mahallesi Gül Sokak'ta meydana gelen olayda, Tarih ailesinin oturduğu ev ile 1 dönümlük arazinin ayırdığı karşı eve misafir olarak gelen 57 yaşındaki H.A. ve oğlu 24 yaşındaki F.A., ruhsatsız bir tabancayla açık havada atış yapmaya başladı.

KIZINI KORUMAK İÇİN BAHÇEYE FIRLADI

Silahı eline alan F.A., boş arsaya doğru ateş etti. O sırada F.A.'nın silahından çıkan mermi Tarih ailesinin yaşadığı ikametin duvarlarına isabet etti. Silah sesini duyan anne İlknur Tarih, o sırada bahçede oynayan 7. sınıf öğrenci kızı Ebru Tarih'i koruyabilmek için dışarıya fırladı. Evin dış kapısından çıktığında kör kurşunlardan birisi İlknur Tarih'in kalbine isabet etti.

HASTANEYE ZANLININ ARACIYLA GİTTİLER

Bu sırada içeride bulunan baba Ahmet Tarih, eşinin ve kızının feryadını duyup, dışarıya çıktığında acı manzarayla karşılaştı. Eşinin kanlar içerisinde yerde yattığını gören Ahmet Tarih, 112 ekiplerini aradı. Bu sırada olay yerine gelen H.A. ve oğlu F.A., yarılı kadın ile eşini özel araçlarıyla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürdü. İlknur Tarih, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından H.A. ve oğlu F.A., gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ: YANLIŞLIKLA OLDU! PİŞMANIM

Cinayet Masası'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F.A., gazetecilerin sorularına 'Yanlışlıkla oldu. Pişmanım' cevabını verdi. 24 yaşındaki dönerci F.A. polisteki ifadesinde İlknur Tarih'i vuran silahı kendisinin ateşliediğini savundu.

"HASTANEYE GÖTÜRDÜĞÜNÜ FARK ETMEDİK"

Eşini kaybeden Ahmet Tarih, "Akşam saatlerinde olay oldu. Ben içerideydim. Eşim, annem ve kızım dışarıdaydı. Silah sesleri geldi. Eşim bağırdıktan sonra biz çıktık. Ondan sonra 112'yi aradık. 112 gelinceye kadar vuran şahsın aracıyla hastaneye gittik. Kimse hiçbir şey söylemedi. Biz hastaneye gidene kadar vuran şahsın bizi hastaneye götürdüğünü bilmiyorduk. Eşim onkoloji hastasıydı. 3 yıldır tedavi görüyordu. Ben de Uludağ Üniversitesi'nde 20 yıldır çalışıyordum. Tedavisini orada görüyorduk. Yapmasınlar, herkesin çoluk çocuğu var. Can yandıktan sonra konuşacağımız bir şey yok" dedi.

İlknur Tarih'in 14 yaşındaki kızı Ebru Tarih de gözyaşları içinde annesinin gelmesini bekledi. Ebru Tarih, cep telefonundaki fotoğraflara bakarken, duygusal anlarıyla çevresindekileri ağlattı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim