• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kanser Hastası Yaşlı Kadının Yüzü Osmangazi’yle Güldü

Kanser Hastası Yaşlı Kadının Yüzü Osmangazi’yle Güldü
Osmangazi Belediyesi'nin uzatarak tedavisini üstlendiği cilt kanseri hastası 82 yaşındaki Fatma Eren, başarılı geçen ameliyatın ardından sağlığına...

Osmangazi Belediyesi'nin uzatarak tedavisini üstlendiği cilt kanseri hastası 82 yaşındaki Fatma Eren, başarılı geçen ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. Fatma ninenin ameliyat sonrası ilk ziyaretçisi ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar oldu.

Geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile yardıma muhtaç vatandaşların imdadına yetişen Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi'nde yaşayan cilt kanseri hastası Fatma Eren'in de yüzünü güldürdü. Yaklaşık 3 yıl önce cilt kanseri olan ve yüzünde oluşan tümörün tek gözünü sardığı yaşlı kadın, Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren "Belediyem Benimle" ekibinin yardımı ile geçen ay Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından yaşlı kadın geçtiğimiz günlerde başarılı bir ameliyat geçirdi ve yüzündeki tümör temizlendi. Sağlığına kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan yaşlı kadını ilk ziyaret eden isim ise, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar oldu.

Hastanede ziyaret ettiği yaşlı kadına geçmiş olsun dileklerini ileten Dündar, "Bugüne kadar binlerce vatandaşımızın derdine derman olduk. 82 yaşındaki Fatma teyzemizin de rahatsızlığından haberdar olunca kendisine yardım eli uzattık. Geçtiğimiz ay evinden alarak hastaneye getirdiğimiz Fatma teyzemiz başarılı bir ameliyat geçirdi. Yüzündeki tümör temizlendi ve eski sağlığına kavuştu. Bu gün de kendisini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik dedi.

Sağlığına kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan 82 yaşındaki Fatma Erene, "Yüzümdeki tümörden dolayı gözümün biri kapanmıştı. Göremiyordum. Belediyemizin yardımıyla ameliyat oldum. Tümör temizlendi. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana büyük bir mutluluk yaşattı. Allah'ta onu işlerinde başarılı kılsın" diye konuştu.

Kanser Hastası Yaşlı Kadının Yüzü Osmangazi’yle Güldü

Kanser Hastası Yaşlı Kadının Yüzü Osmangazi’yle Güldü

Kanser Hastası Yaşlı Kadının Yüzü Osmangazi’yle Güldü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim