• BIST 9789.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Kandıra’da Bisiklet Sevinci

Kandıra’da Bisiklet Sevinci
İzmit Belediyesi'nin desteği ile ilk olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Kandıra'daki 5. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtımları çerçevesinde...

İzmit Belediyesi'nin bisiklet dağıtımları Kandıra'da devam etti.

İzmit Belediyesi'nin desteği ile ilk olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Kandıra'daki 5. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtımları çerçevesinde bu sene de 19 ortaokulda öğretim gören 518 öğrenciye ücretsiz bisikletleri verildi.

Kandıra'da büyük coşku ve sevince neden olan toplu bisiklet dağıtımı Kaymakam Mehmet Sarıcan Stadı'nda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dağıtım törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan, "Başta Cumhurbaşkanımız'dan, Başbakanımız'a, hükümetimizden Büyükşehir Belediye Başkanımıza, kılı kırk yaran, kuruşunu ziyan etmeyen İzmit Belediyemizin hizmet anlayışının bereketini bugün burada görüyoruz. Biz, çocuklarımız bizim yaşadığımız yoklukları yaşamasın, en iyi şartlarda hayatlarını sürdürsünler istiyoruz" dedi.

Konuşmasında İzmit Belediye meclis toplantısında CHP'li üyelerin Kandıra'da dağıtılacak olan bisikletlere tepki göstermesi konusuna da değine Doğan, "Sizin bisikletleriniz mecliste olay oldu. Bisiklet hediye etmemize karşı çıktılar. Biz bu dağıtımlarımıza geçen yıl Kandıra Belediye Başkanımızın ricası ile başladık. Kandıra'ya her geldiğimde ya da Kandıralı çocuklar İzmit'te beni gördüklerinde önümü kesip, benden bisiklet istiyorlardı. Biz de, onlar da bizim çocuklarımız, onlarda mutlu olsun istedik" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yaptığı konuşmada, "Öncelikle sizi Nevzat babanızın da dediği gibi bisiklet kullanırken kaskınızı takmanız ve trafik kurallarına uymanız konusunda uyarıyorum. Sizler, bizim geleceğimizsiniz. Anne babalar olarak çocuklarımızı hayata ne kadar güzel hazırlarsak, ülke olarak o kadar kazançlı oluruz. Hayattaki en büyük kazancımız hayırlı evlatlar yetiştirmektir. CHP grubu nerde hayırlı bir iş varsa ona karşı geliyorlar. Onun için iktidar olamıyorlar. Ama onların bu davranışları doğruyu yanlışı ortaya çıkarıyor. Vatandaşımız her şeyin farkında. Kandıra'ya hizmetlerimiz devam ediyor" diyerek önümüzdeki yıl çocuklara dağıtacakları tabletlerin müjdesini verdi.

Kandıra’da Bisiklet Sevinci

Kandıra’da Bisiklet Sevinci

Kandıra’da Bisiklet Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim