• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kanalizasyon çalışmaları yerinde incelendi

Kanalizasyon çalışmaları yerinde incelendi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Tepecik Mahallesinde başlattığı kanalizasyon...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Tepecik Mahallesinde başlattığı kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaları Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel de yerinde inceleyerek bilgi aldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapıları modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ'nin çalışmaları sayesinde daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Tepecik Mahallesi sağlıklı bir altyapı sistemine kavuşacak. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, İnşaat Şube Müdürü Serkan Emir ile birlikte Şehzadeler'de Tepecik Mahallesinde devam eden kanalizasyon hattındaki yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. MASKİ ekipleri, Tepecik'teki 3 bin 200 metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işleminin bin 280 metresini geride bıraktı.

"Vatandaşlarımızın sorununu gidereceğiz"

Tepecik mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Patel, "Kanalizasyon altyapısı olmayan Şehzadeler ilçemizin Tepecik mahallesinde başlattığımız kanalizasyon altyapı döşeme çalışmalarımız neredeyse yarıladık. Çalışmalarımız tamamlanınca mahalle sakinleri rahat bir nefes alacak." dedi.

Tepecik Mahallesi sağlıklı kanalizasyona ağına kavuşuyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, il genelinde daha sağlıklı altyapı sistemlerini Manisalıların hizmetine sunmak için durmadan çalıştıklarını söyleyerek, "Kimi mahallelerimizde hiç kanalizasyon hattı bulunmuyor. Bunlardan biri de merkez ilçelerimizden Şehzadeler'in Tepecik Mahallesi. İdare olarak yaptığımız planlamalar ve hazırladığımız proje ile birlikte mahallemizi sağlıklı kanalizasyon hattına kavuşturuyoruz. Yıllardır bunun sıkıntısını yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı bir altyapı sistemi içerisinde yaşaması için attığımız önemli adımlar sayesinde vatandaşlarımız uzun yıllar rahat edecek." dedi.

Kanalizasyon çalışmaları yerinde incelendi

Kanalizasyon çalışmaları yerinde incelendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim