• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Kanadalı genç dünyayı gezecek birini arıyor

Kanadalı genç dünyayı gezecek birini arıyor
Kanadalı genç adam, parasını çoktan ödediği dünya turu boşa gitmesin diye, eski sevgilisiyle aynı isimde bir Kanadalı kadın bulmak için ilan verdi.

27 yaşındaki Jordan Axani, kız arkadaşıyla 3 haftalık bir dünya turuna çıkmayı planlıyordu. Ancak ne yazık ki tatil zamanı gelmeden, çift ilişkisine son verdi. Tatil için otelden uçak biletine kadar bütün ödemeleri yapan genç adam, tüm bunların boşa gitmemesi için, eski sevgilisiyle aynı isimde birini bulmaya karar verdi. “Kanadalı, adı Elizabeth Gallagher” olan bir kadını aradığını söyleyen Axani sayesinde, bu adı taşıyan şanslı bir kişi Paris, Bangkok ve New Delhi gibi pek çok yeri, hiçbir ücret ödemeden gezebilecek.
Independent’ta yer alan habere göre Axani Reddit’e verdiği ilanda şöyle deniliyor: “Mart ayında kız arkadaşımla Noel için güzel bir gezi rezervasyonu yaptırdık. İlişkimizin sonuna yaklaştığımızda ben hala bu yolculuğa çıkmak istiyordum, ancak aynı heyecanı onda göremedim. Tabii, ben de rezervasyonlarımızın boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden adı Elizabeth Gallagher olan bir Kanadalı arıyorum.” 

Yolculuğun rotası şöyle olacak:
21 Aralık: New York’tan Milano’ya 
28 Aralık: Prag’dan Paris’e 
29 Aralık: Paris’ten Bangkok’a 

 

7 Ocak: Bangkok’tan Yeni Delhi’ye 
8 Ocak: Yeni Delhi’den Toronto’ya
Axani duygusal bir ilişki aramadığını, sadece ona yolculukta eşlik edebilecek bir arkadaş aradığını belirtiyor. 

"Karşılığında hiçbir şey beklemiyorum. Tabii karşımdaki bir miktar ödeme yapmak isterse, buna hayır demem. Ancak önceliğim benimle yolculuk edecek kişinin mutluluğu.”
Öte yandan Jordan Axani’nin ilanına birisi cevap verdi bile…
"Merhaba adım Liz (Elizabeth) Gallagher. Kanadalıyım... Jordan Axani'nin annesi olacak yaştayım. Daha genç bir aday yoksa ben bu yolculuğa çıkmaya hazırım. 25 ve 23 yaşlarındaki kızlarım beni destekliyor. Keşke adımız Elizabeth olsaydı diyorlar."
Axani bu teklifin “harika” olduğunu söyleyerek, Gallagher ile iletişime geçti. İkili bir araya gelip görüştükten sonra, beraber dünya turuna çıkıp çıkmayacaklarına karar verecek.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim