• BIST 9439.86
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Kan Davasına Dönen Kavga Gencin Sonu Oldu

Kan Davasına Dönen Kavga Gencin Sonu Oldu
Manavgat ilçesindeki evinin önünde pompalı tüfekle öldürülen gencin katil zanlıları tespit edildi.

Manavgat ilçesindeki evinin önünde pompalı tüfekle öldürülen gencin katil zanlıları tespit edildi. Üç şüphelinin, farklı suçlardan halen cezaevinde bulundukları anlaşıldı. Ölen gencin 20 gün önce bir alışveriş merkezinde sıra yüzünden kavgaya karıştığı, ancak tartakladığı kişinin ailesinin olayın peşini bırakmadığı ortaya çıktı.

Olay, 5 Temmuz 2015 tarihinde gece saat 00.30 sıralarında Kavaklı mahallesinde meydana geldi. Ankara nüfusuna kayıtlı Avustralya doğumlu Tayfun Özmen (26), evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle vuruldu. Göğsüne 4 el ateş edilmesi sonucu yaralanan Özmen, olay yerine gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışma sonunda şüpheliler tespit edildi. Üç cinayet zanlısının başka suçlardan cezaevinde olduğu anlaşıldı.

Cinayet olayından 20 gün önce bir alışveriş merkezinde sıra yüzünden maktül Taygun Özmen ile ile karı koca olan V.Ö ve A.Ö. arasında tartışma yaşandığı, tartışmanın alışveriş merkezi dışına taşındığı, maktülün, V.Ö. isimli şahsı tartakladığı bilgisine ulaşıldı.

Polis, karı koca V.Ö ve A.Ö. isimli şahısların bu konuyu aile bireylerine yansıttığını, aile bireylerinin de maktülü araştırdıkları bilgisine ulaştı.

Aile bireylerinin, daha önceden tanıdıkları olayı gerçekleştiren Ö.G, O.G. ve U.V. isimli şahıslarla birlikte hareket ettikleri, aile bireylerinin azmettirmesi ile maktülü evinin önünde zanlıların sıkıştırarak av tüfeği ile öldürdükleri tespit edildi.

Yapılan araştırma sonucunda olayın failleri olabileceği yönünde kuvvetli şüphe ve delillerin elde edilmesi ile şüpheli şahısların yakalanmasına, suç ve suç unsurlarının bulunmasına yönelik önceki gün operasyon düzenlendi. Şüpheli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan eş zamanlı operasyonda gencin olaydan 20 gün önce kavga ettiği V.Ö. ve A.Ö. isimli karı koca yakalandı.

Yakalanan şüpheliler 28 Ocak tarihinde haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makama sevk edildi. Şüphelilerden O.G, U.V. ve Ö.G. isimli şahıslar adli makamlarca tutuklandı. B.Ö.Ö, V.Ö. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kan Davasına Dönen Kavga Gencin Sonu Oldu

Kan Davasına Dönen Kavga Gencin Sonu Oldu

Kan Davasına Dönen Kavga Gencin Sonu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim