• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi
Nizip Ticaret Odası, AK-İŞ A.Ş ve Türk Kızılayı Nizip Şubesi işbirliği her yıl geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyası AK-İŞ A.Ş mağazasında...

Nizip Ticaret Odası, AK-İŞ A.Ş ve Türk Kızılayı Nizip Şubesi işbirliği her yıl geleneksel hale getirilen kan bağışı kampanyası AK-İŞ A.Ş mağazasında gerçekleşti. Kan vermenin insanlık görevi olduğunu ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt kampanyaya ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Geleneksel olarak düzenlenen ve her geçen gün büyük ilgi gören Nizip Ticaret Odası, AK-İŞ A.Ş ve Türk Kızılayı Nizip Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen, Kan bağışı kampanyasına bu yıl da büyük ilgi gösterildi. Kan vermenin bir insanlık görevi olduğunu ve sağlık açısından da büyük faydalar sağladığını ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt her geçen gün kampanya ilginin arttığını ve önümüzdeki yıllar daha da genişletilerek sürdürüleceğini ifade etti. Kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi, AK-İŞ A.Ş Sahibi Abdulkadir Akkuş ve Kızılay Nizip Şube Başkanı Kasım Çiçektaş kan bağışının öneminin bilinciyle hareket ettiklerini, kanın kaynağının sadece insan olduğundan dolayı hayati önemi bulunduğunu belirtti.

Ayrıca Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi AK-İŞ A.Ş Sahibi Abdulkadir Akkuş, "Sosyal sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmekten büyük mutluluk duymaktayız. Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir, çünkü kan hayattır. Türk Kızılayının kan taleplerine cevap verebilmesi için stoklarının her zaman yeterli olması gerekir. Bunun için sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın kan vermesini bekliyoruz" dedi.

Gerçekleşen kampanyaya Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odası üyeleri, firma çalışanları ve çok sayıda vatandaşımız da kan vererek, destek verdi.

Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim