• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Kamyonet Sürücüsü Çarptı, Kaçtı Yakalandı

Kamyonet Sürücüsü Çarptı, Kaçtı Yakalandı
Konya'da, önceki gün kamyonetiyle yolun karşı tarafına geçmek isteyen yayaya çarparak ölümüne neden olan ve kaza sonrası kaçan sürücü, bir gün geçmeden...

Konya'da, önceki gün kamyonetiyle yolun karşı tarafına geçmek isteyen yayaya çarparak ölümüne neden olan ve kaza sonrası kaçan sürücü, bir gün geçmeden polis tarafından yakalandı.

Kaza, geçen cuma günü akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Ali Ulvi Kurucu Mahallesi Karaman Caddesinde meydana geldi. Markette alışveriş yaptıktan sonra pazar arabasıyla evine dönen Mustafa Pehlivan'a (52) plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarptı. O esnada aynı yönden gelen Mehmet Güven idaresindeki 42 BU 716 plakalı minibüs de yerde yatan Pehlivan'ı ezmemek için yaptığı manevrayla devrildi. Kazada minibüs sürücüsü Güven ile eşi kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Mustafa Pehlivan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

ARACININ KAZADA HASAR ALAN YERİNİ TAMİR ETTİRMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekibi, Mustafa Pehlivan'a çarptıktan sonra kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Polis, markası ve plakası belli olmayan aracı bulmak için kazanın yaşandığı yerde yaptığı delil aramasında yolda cam kırıkları ve boya parçaları buldu. İlk olarak ele geçirilen delil ışığında aracın markası ve modeli tespit edildi. Sonra TEDES ve civardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, aracın plakasına ulaştı. Yapılan araştırmada kazaya karışan aracın 42 AH 919 plakalı eski model bir pikap olduğunun anlaşılması üzerine ekip, aracı kullanan kişinin Yener K. (39) olduğunu belirledi. Sürücünün kazada hasar gören aracın ön camını sanayiye giderek değiştirttiği ve kaputun sağ ön kısmından dökülen boyayı sprey boya alarak kendi imkanlarıyla kapatmaya çalıştığı belirlendi.

POLİS, ŞÜPHELİYİ TELEFONDA HAYVAN PAZARLIĞI YAPARAK YAKALADI

Şüpheli hakkında yapılan araştırmada Yener K.'nin hayvancılık işi yaptığı ve küçükbaş hayvan alım satım işiyle uğraştığı tespit edildi. Şüpheliyle irtibat kuran polis, alıcı olduğunu söyleyerek Yener K. ile buluşma yeri ayarladı. Şüpheli, merkez Meram ilçesi Kozağaç mahallesinde verdiği adrese geldiğinde polisi karşısında görünce şoke oldu. Gözaltına alınan Yener K. sorgusunda suçunu itiraf ederek, "Karanlıkta fark edemedim. Birden önüme çıktı, duramadım. Çarptıktan sonra kenara çekip baktığımda hareket etmediğini görünce korkup kaçtım" dediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünden çıkarılan Yener K., kendisini görüntüleyen bir basın mensubunun "neden kaçtınız?" sorusuna, "Trafik kazası" şeklinde yanıt verdi.

Kamyonet Sürücüsü Çarptı, Kaçtı Yakalandı

Kamyonet Sürücüsü Çarptı, Kaçtı Yakalandı

Kamyonet Sürücüsü Çarptı, Kaçtı Yakalandı

Kamyonet Sürücüsü Çarptı, Kaçtı Yakalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim