• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu
Ümraniye'de, seyir halindeki kamyon kontrolden çıkarak gecekondunun üzerine uçtu.

Ümraniye'de, seyir halindeki kamyon kontrolden çıkarak gecekondunun üzerine uçtu. Kazada kamyon sürücüsü yaralandı. Gecekonduda yaşayanlar ise şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kamyonun üzerine düştüğü gecekonduda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Kaza Topağacı Mahallesi Kahraman Sokak üzerinde, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serkan Dalkoparan'ın kullandığı kamyonet yokuş aşağı inerken arıza yaptı. Kontrolden çıkan kamyonet 200 metre sürüklenerek sokağın altında kalan gecekondunun üzerine uçtu. Kamyonette bulunan 2 kişiden biri aşağı atlayarak kurtuldu, sürücü Dalkoparan ise ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri, itfaiye ve polise ihbarda bulundu. Söz konusu adrese sevk edilen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sürücü ambulansa hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri daha sonra kamyonetin üzerine uçtuğu gecekonduda inceleme yaptı. Gecekonduda yaşayanlar şans eseri olayı yara almadan atlattı. Ölümden dönen gecekondu sakinleri yaşananları gözyaşları içinde izledi. Ev sahibi kadın, kaza sırasında içeride çocuklarının olduğunu söyledi. Evin arka duvarının yakıldığını belirten kadın, gözyaşlarını tutamadı. Bu arada, kazada 2 gecekondunun daha hasar gördüğü kaydedildi.

Kazayı son anda yara almadan atlatan 8 yaşındaki Burak Civiloğlu, "Ben kanepede oturuyordum, çatı düştü. Ben korkudan yere atladım." dedi. Başka bir görgü tanığı ise, "Çocuklar kaza sırasında içeride oturuyormuş. Kaza olunca kaçmışlar. Evin duvarları yıkıldı." diye konuştu.

Öte yandan, itfaiye ekipleri kamyonu gecekondunun üzerinden kaldırmak için yoğun çaba sarf etti. Saatlerce süren kurtarma çalışmalarına vatandaşlar da yardım etti.

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu

Kamyon gecekondunun üzerine uçtu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim