• BIST 9079.97
  • Altın 2325.333
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9323
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Kamu-sen Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Kamu-sen Şehitler İçin Lokma Döktürdü
Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Ankara ve diğer illerdeki terör saldırılarında şehit olanlar için lokma döktürüldü.

Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Ankara ve diğer illerdeki terör saldırılarında şehit olanlar için lokma döktürüldü. Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi Bekir Dağıstanlı, hain saldırıları lanetlediklerini ve kınadıklarını söyledi.

Kamu Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Manolya meydanında mesai bitimine yakın Ankara ve diğer illerde meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlar için lokma döktürülerek vatandaşa dağıtıldı.

Manolya meydanında bir açıklama yapan Türkiye Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi Bekir Dağıstan, "Başkentimiz Ankara'da 17 Şubat akşam saatlerinde ve daha sonra 18 Şubat sabah saatlerinde askere ve askeri servis araçlarına yönelik haince düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Dili, dini, vatanı ve milleti olmayan terör bir kez daha iğrenç yüzünü göstermiştir. Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve bekasına yönelik bu saldırının ardındaki güçler biran önce gün yüzüne çıkarılmalı ve adalete teslim edilmelidir" dedi.

Türk milletinin hiçbir şekilde tehditlere boyun eğmeden bu vatanın birliği, dirliği için mücadelesini ebediyete kadar sürdüreceğini anlatan

Dağıstan, şunları söyledi:

"Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırı Türk milletinin üzerinde oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak milletimiz, her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak Ankara'da yaşanan bu hain ve kalleş saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifa temenni ediyoruz."

Yapılan açıklamanın ardından Türkiye Kamu Sen üyeleri şehitler için döktürülen lokmaları vatandaşlara ikram ederek dua istedi.

Kamu-sen Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Kamu-sen Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Kamu-sen Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim