• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan:

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan:
Erzurum İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kurulduğu günden bu yana sağlık...

Erzurum İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kurulduğu günden bu yana sağlık alanında teknolojik üstünlüğünün inanılmaz boyutlara geldiğini söyledi.

Erdoğan, "Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi; Bölge halkına ve yurt dışından gelen turist hastalara daha iyi hizmet vermek için hastane bünyesine sırasıyla kattığı kanseri nokta atışı ile tedavi eden bir adet TOMOTERAPİ cihazı yürüme yetisini bir şekilde kaybetmiş hastaların yürümesini kolaylaştırıcı ROBOTİK YÜRÜME cihazı ve cerrahi müdahaleler de doku zedelenmesini minimal seviyeye çekerek ameliyatlar yapan da VİNCİ ROBOTU ile Türkiye de ve yurt dışında söz sahibi olan hastaneler içerisine girdi" dedi.

ERZURUM, HASTA MEMNUNİYETİNDE EN İYİ İLLER ARASINDA

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan sağlık hizmeti kalitesi bakımından Erzurum'un Türkiye'nin en iyi illerinden biri olduğunu söyledi.

'Erzurum'daki hastaneler, verdikleri sağlık hizmetinin kalitesini her geçen gün daha da artırmayı hedefliyor." diyen Genel Sekreter Prof. Dr. Fazlı Erdoğan hükümetin Erzurum'a sağlık alanında ciddi yatırımlar yaptığına dikkat çekti. Erzurum'daki sağlık hizmeti kalitesinin çok yüksek olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Sağlık hizmetlerindeki kalite ülke ve Dünya genelinde hızla artıyor. Bunda sağlık alanında yapılan yatırımların artmasının yanı sıra sağlık personelinin de bu noktada bilinçlendirilmesi önem taşıyor. Erzurum sunulan sağlık hizmeti kalitesi anlamında ülkenin en iyi illerinden birisidir. Bunda sağlık personelinin çalışmasının odağına hastaların memnuniyetini yerleştirmesi önemli rol oynuyor. Doktorundan hemşiresine ve diğer sağlık çalışanlarına kadar herkes, hastaların sıkıntılarını ortadan kaldırmak için gayret gösteriyor. Bu da hastanelerimize ve sağlık personelimize hasta memnuniyeti olarak yansıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim