• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kampüsün Sesi 31. Sayı Çıktı

Kampüsün Sesi 31. Sayı Çıktı
Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından, kampüsten haberlerin, etkinliklerin ve bilimsel çalışmaların yer aldığı iki ayda bir çıkarılan Kampüsün Sesi...

Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından, kampüsten haberlerin, etkinliklerin ve bilimsel çalışmaların yer aldığı iki ayda bir çıkarılan Kampüsün Sesi Dergisi'nin 31. Sayısı okurlarıyla buluştu.

Derginin bu sayısında sizi ilk olarak BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'in Elit Yükseköğretim'e Elveda yazısı karşılıyor. Yine dergide birbirinden değerli konukların Üniversitede gerçekleştirdikleri ziyaretleri, Üniversitenin Zonguldak'ın sosyal ve kültürel yapısına katkılarını, imzalanan uluslararası işbirliklerini bulacaksınız. Avrupa Üniversiteler Birliği'nce Yürütülen Kurumsal Değerlendirme (EUA) çalışmalarının ayrıntıları da bu sayıda ele alınıyor. Bülent Ecevit Üniversitesi IU Greenmetric World University Ranking'de liderliği elden bırakmıyor. Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin ve Diş Hekimliği Fakültesinin yeni ekipmanlarını da bu sayıda tanıtılıyor. Mühendis adaylarının ve akademik personelin başarılarını, araştırma merkezlerinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler veriliyor. Merkez kampüs ve ilçe kampüslerindeki yeni gelişmeleri, Türkiye'de ilk kez bir devlet kurumu bünyesinde açılan Obezite Merkezini ve hemen yanı başındaki yüzme havuzuna da bu sayıda yer verilmiş. Ayrıca üniversitede yeni açılan bölümleri, Radyo Karaelmas'ın, "Sihirli Mikrofon" yarışmasında final yarışını ve Devrek Simidi'nin hikâyesini bulacaksınız.

"KAMPÜSÜN SESİ DERGİSİ BU SAYISINDA ÜÇ FARKLI DİLLE YAYINDA"

Uluslararasılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer: "Üniversite olarak uluslararasılaşmaya çok önem veriyoruz. Yurt dışından gelen öğrenci ve akademisyenlerimizle yaptığımız çalışmalar Üniversitemizin yurtdışındaki tanıtımı için çok önem arz etmektedir. Bu bağlamda dergimizdeki bazı haber ve makaleleri Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç farklı dilde yayınladık. Dergimizde, Üniversitemizde yapılan etkinlikler, konferanslar ve bilimsel çalışmaların haberleri bulunuyor. Bunun yanı sıra makaleler, gezi yazıları da Kampüsün Sesi dergisinde ilginizi çekebilecek yazılardan birkaç tanesini oluşturuyor. Derginin yayına hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim