• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Kamalak: Ne hasetimiz var ne de kasetimiz

Kamalak: Ne hasetimiz var ne de kasetimiz
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Ne hasetimiz var ne de kasetimiz. Evet, bizim ne kirimiz ne de kinimiz vardır. Tertemiz bir partiyiz" dedi.

Kamalak, partisinin Kastamonu İl Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bugün kısır kavgaların, içi boş polemiklerin ve seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini söyledi.
Türkiye'nin köklü bir sese, tutarlı bir siyasete ihtiyacı olduğunu savunan Kamalak, şöyle konuştu:
"Bu siyasetin adresi, Saadet Partisi'dir. Partimiz, makamın ve servetin değil, hakkın ve hakikatin temsilcisidir. Ne hasetimiz var ne de kasetimiz. Evet, bizim ne kirimiz ne de kinimiz vardır. Tertemiz bir partiyiz. Her seçim önemli ancak bu seçim çok daha önemli. Çünkü bu seçim, tarihi bir seçimdir. Bu seçimlerde sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda vereceğiniz her bir oyla Türkiye'nin yönünü de belirleyeceksiniz. Bir bütün olarak ülkemizin geleceğine karar vereceksiniz. Türkiye, İslam ülkelerine öncü mü olmalı, yoksa batıya uşak mı olmalı Türkiye, İslam Birliğini mi kurmalı, yoksa Avrupa Birliği'nin kapısında mı durmalı Türkiye, mazlum milletlere umut mu olmalı, yoksa zalimlere destek mi vermeli İşte bu seçimde, bunlara karar vereceğiz. Mazlum milletlere lider olmak varken zalimlere niçin uşak olalım."
Mevcut iktidarın hem içeride hem de dışarıda "bataklığa saplandığını" öne süren Kamalak, şöyle devam etti:
"İçeride sosyal barış bozulmuştur. Şimdi yeni bir istiklal mücadelesinden bahsediyorlar. Kime karşı mücadele Kime karşı savaş Düşmanımız kim Kiminle savaşacağız 55 yıldır girmek için 'hazır ol'da beklediğimiz Avrupa ile mi savaşacağız yoksa milleti birbirine mi kırdıracağız Ülke bölünme noktasına gelmiştir. Toprak, ayağımızın altından kayıyor. Ülkemizin diğer dengeleri de bozulmuştur. Türkiye'de bankaların yüzde 60'ı, borsanın yüzde 70'i, sigorta şirketlerinin yüzde 80'i yabancıların elinde. Bütün stratejik kuruluşlarımız yabancıların kontrolüne geçmiştir. İç ve dış borç rekor kırdı. Döviz rekor kırdı, faiz üçe katlandı. Türkiye sömürülüyor. Hükümet açık bütçeyle halkın sömürülmesine aracılık ediyor."
Son 12 yılda zengin daha zengin, fakir ise daha fakir oldu
Kamalak, bankaların 10 yılda bile kazanmaları mümkün olmayan parayı son 2 yılda kazandığını iddia ederek, "Hükümet açık bütçe vasıtasıyla 12 yılda para babalarına tam 600 milyar lira faiz ödedi" dedi. Son 12 yılda zenginin daha zengin, fakirin ise daha fakir olduğunu öne süren Kamalak, şöyle konuştu:
"İslam ülkeleri, tarihte hiç olmadığı kadar perişan. Her yerde gözyaşı, her yerde kan. Emperyalizm, şimdi 20. haçlı seferini yapıyor. Adım adım Büyük İsrail Projesi uygulanıyor. Sudan ikiye bölündü, Irak üçe bölündü, Libya kırka bölündü. Mısır'ın durumu ortada. Suriye paramparça. Yanlış dış politika sebebiyle 200 bin Suriyeli kardeşimiz hayatını kaybetmiş, dokuz milyon kardeşimiz yerinden, yurdundan olmuş, bunun yaklaşık bir milyon kadarı ülkemize sığınmış, sırf bu yüzden Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Adana, Mersin ve Hatay nefes alamaz hale gelmiş. Amaç, Büyük İsrail Devletini kurmaktır. Bunun için Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar. Ülkemiz için tehlike çanları çalıyor."

http://www.istanbulhaber.com

Etiketler: , ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim