• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Kalyoncu: “Yeliz Yılmaz’ın Milli Takıma Çağrılmasında Art Niyet Arıyorum”

Kalyoncu: “Yeliz Yılmaz’ın Milli Takıma Çağrılmasında Art Niyet Arıyorum”
Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, başarılı oyuncu Yeliz Yılmaz'ın milli takıma çağrılmasında art niyet aradığını söyledi.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, başarılı oyuncu Yeliz Yılmaz'ın milli takıma çağrılmasında art niyet aradığını söyledi.

Kalyoncu, Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hem Kadınlar Challenge Kupası'nda hem de Türkiye Kupası'nda Kastamonu Belediyespor'un yarı finale yükseldiğini hatırlatan Kalyoncu, şunları söyledi:

"Bu amaca hizmet etmiyor. Yeliz Yılmaz'ın milli takıma çağrılması tabii ki gurur verici bir olay. Ama Yeliz Yılmaz'ın milli takıma çağrılması Türk Hentbolu için ve Kastamonu'ya yapılmış bir fayda değildir. Yeliz Hollanda maçı sonrasında kendisi teşekkür etti ve milli takımlardan ayrıldığını söyledi. Bundan sonra tekrar çağrılıyorsa ben bunun altında bir şeyler ararım. Çünkü oynanacak olan Portekiz maçının hiçbir hükmü yok. Ve Yeliz diyor ki; "Benim yerime daha genç pırlanta gibi sporcular var. Onları oynat" diyor. Geçen sezon Yeliz küme düşen bir takım oynarken neden çağrılmadı. Aynı performansta olan başarılı bir sporcumuz. Bu kızın yakasından düşün artık. Gereken hizmetleri fazlasıyla yaptı zaten. Yeliz Yılmaz ve Yeliz Özer'in bu saatten sonra yapacakları hentbol camiasında yöneticilik, antrenörlüktür. İki yıl daha kulüplerinde top oynasınlar, sonra yapılması gereken onlar için belli. Yaparlar da zaten. Gidip gitmeme konusunda kulüp olarak onlarla kötü duruma düşmek istemiyoruz. Göndermesen problem göndersen problem. Biz zaten kısıtlı bir kadroyla oynuyoruz. Bunu çağırmanın bir anlamı yok. Art niyet var" dedi.

Sporcularını gösterdikleri oyun nedeniyle tebrik ettiğini belirten Kalyoncu, şunları kaydetti:

"Onlar güzel bir karşılaşmayla kazanmayı bildiler. Özellikle savunmada çok iyi oyun çıkararak başarı gösterdiler. Yarı finale kalmak bizim için bir gurur oldu. Muratpaşa Belediyespor, Yeni Mahalle Belediye Spor ve Ardeşen Spor rakiplerimiz. Yarı finalde de elimizden geleni yapıp, finale yükselmek istiyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim