• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kalyoncu: “İzmir Deplasmanında Galip Geleceğiz”

Kalyoncu: “İzmir Deplasmanında Galip Geleceğiz”
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, İzmir deplasmanında karşılaşacakları İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasından...

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, İzmir deplasmanında karşılaşacakları İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasından galip geleceklerini söyledi.

Kalyoncu, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, ligde ve kupa müsabakalarında belirlediği hedefleri doğrultusunda yoluna devam ettiğini ifade ederek, hem Avrupa'da hem de ligde büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

Çarşamba günü konuk olacakları İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Kalyoncu, Avrupa kupaları da dahil olmak üzere çok yoğun bir dönemden geçtiklerini belirtti. Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Yoğun bir dönemden geçen takımımız İzmir deplasmanından yara almadan yoluna devam etme çabası içerisindedir. Yıllık planımız içinde Ocak 2016, en zor ayımız olarak görülmektedir. Bu zor ayı en iyi şekilde geçirmeye çalışıyoruz. İzmir deplasmanı ise bu zorluklar arasında önemli bir deplasman ve rakibimiz Çek Cumhuriyeti ile maç yaparak daha fazla tecrübe kazanmış şekliyle karşımıza çıkacak. Daha önce Türkiye Kupası'nda Zağnos Spor Kulübü karşısındaki galibiyeti önemli fakat biz maça her zaman olduğu gibi aynı ciddiyette hazırlık yaptık ve galip geleceğiz."

"AMACIMIZ 13 MAÇTIR YENİLMEZLİK UNVANIMIZI OCAK AYI SONUNA TAŞIMAK"

Ocak ayı içerisinde ki planları ve hedefleri hakkında da bilgi veren Osman Kalyoncu, şunları kaydetti: "Yenimahalle'den 2 puan, Zağnos'tan 1 puan, Türkiye Kupası'nda ilk 4'e kalmak için 3 galibiyet ve Avrupa kupaları içinde 2 maç alarak ilk 8'e kalma başarısıyla birlikte hedefimiz çarşamba günü oynayacağımız İzmir maçı, 16 Ocak'ta Anadolu Üniversitesi maçı, 21 Ocak Ardeşen maçı, 26 Ocak 1910 Ankara maçı ve 30 Ocak Antalya maçından galip ayrılarak en üst performansı göstermek istiyoruz. Amacımız 13 maçtır yenilmezlik unvanımızı ocak ayı sonuna taşımak. Bunu oraya taşıdığımızda ligde ve Türkiye Kupası'nda yenilgisiz devam edeceğimizden şüphem yoktur."

"İLK 8'E KALMAK KASTAMONU VE TÜRK HENTBOLU AÇISINDAN ÖNEMLİYDİ"

Avrupa kupalarında Polonya temsilcisi Metraco Zalebie Lubin takımını her iki maçta da yenerek çeyrek finale yükseldiklerini söyleyen Kalyoncu, "Avrupa kupalarında ilk 8 içerisinde yer almak Kastamonu ve Türk hentbolunun Avrupa'da temsili için çok önemliydi. Tabi ki kuranın çekildiği tarihten itibaren çok iyi yazışmalar gerçekleştirerek 2 maçında sahamızda oynanmasını sağladık. Bunun için Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş'a ve çalışan ekibine, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Böyle bir duyguyu Kastamonu'ya yaşattıkları için ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim