• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Kalpar: Daha iyi olmamız lazım

Kalpar: Daha iyi olmamız lazım
PTT 1. Lig'in ikinci haftasında Denizlispor'u evinde 1-0 mağlup eden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalpar, zor bir maçı kazandıklarını ve bunun çok önemli olduğun dile getirdi.

"Eksiklerimizi, üzerine giderek düzeltmeye çalışacağız" diyen Kalpar, şunları ifade etti:

"Maçın başında bulmuş olduğumuz golle galip geldik ve 3 puanı aldık. Puan açısından çok sevinçliyim ama ne olursa olsun bizim çok daha iyi olmamız lazım. Çok daha fazla pozisyon bulmamız, rakibe de çok daha az pozisyon vermemiz gerekli."

Kalpar, takımın üzerinde küme düşmenin setresi olduğuna vurgu yaparak, şöyle konuştu:

"Bu setresi şehir de yaşıyor. Burada maç kazanamamanın, küme düşmenin sıkıntısı ister istemez psikolojik olarak da yaşanıyor. Yeni kurulmuş bir takım olarak değerlendiriyorum. Geçen seneden sadece Onur Cenik var bizimle beraber olan.

Yeni kurulan takımda da bu tür sıkıntılar zaman zaman olabiliyor. Ne olursa olsun oyuncularımı kutlamak istiyorum. Denizlispor da pozisyonlar buldu. Yakaladığımız güzel pozisyonları doğru pas yaparak arkadaşımızla buluşturabilseydik, belki ikinci, üçüncü golleri de bulabilirdik." Kalpar, kadrolarına iki oyuncu daha katmak istediklerini ve bunun için görüşmeler yaptıklarını da sözlerine ekledi.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, mağlup olmalarına karşın sergiledikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı.

Maçın baştan sona kendi üstünlüklerinde geçtiğini savunan Altıparmak, şunları söyledi:

"Karşılaşmayı kaybettik. Bizim için sonuçtan daha çok, oynadığımız futbol öndeydi. Önemli olan iyi futbol oynamaktı. Bütün oyuncularıma hep bunu söyledim. Geçen hafta aldığımız 3 puandan sonra, bu hafta üzerine katarak daha iyi futbol oynadık.

Golü biz bulmuş olsaydık, buradan çok farklı neticeyle de ayrılabilirdik. Önemli olan burada oynadığımız futbol. Biz bu futbolu oynamaya devam edelim, 3 puanımızı daha sonra alırız."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim