• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Kalıcı Makyaj Eğitimleri Başladı

Kalıcı Makyaj Eğitimleri Başladı
Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sunum salonunda düzenlenen etkinlik ile kuaförlere kalıcı makyaj eğitimi verildi.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği sunum salonunda düzenlenen etkinlik ile kuaförlere kalıcı makyaj eğitimi verildi.

Eğitime; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın Kurtönal ve çok sayıda davetli katıldı. Eğitim, Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Karşılıklı plaket takdimlerinin ardından konuşmalara geçildi. Üyelerin eğitimlere önem verdiğini belirten Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, "Şu ana kadar odamız bünyesinde yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde üyelerimize mesleki bir ivme kazandırmak tek hedefimiz olmuştur. Bu hedef doğrultusunda yapmış olduğumuz makyaj eğitimleri ve diğer eğitimler üyelerimizin kendilerini mesleki açıdan geliştirmelerinde bir dönüm noktası olmuştur. Üyelerimizin önem vererek bu eğitimleri katılmaları onların bu konularda çok hassas olduğunu göstermektedir. Bu amaçla tüm üyelerimize bu etkinliklere katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

"KALICI MAKYAJI DÖVME İLE KARIŞTIRMAYIN"

Kalıcı makyaj hakkında bilgilendirmelerde bulunan Özkara, "Kalıcı makyaj, Micro Picmentatin mikrosteril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına yerleştirilmesi işlemidir. Uluslararası adı Semi Permament Make Up yani yarı kalıcıdır. Çünkü kalıcı makyajın cilt yüzeyinde kalıcılığı kullanılan boya, teknik ve cilt yapısına göre 2 ila 5 sene arasındadır. Kalıcı makyaj alerjik olmayan ciltlerde, özellikle yüz ve vücut kullanımı için özel üretilmiş olup, herhangi bir katkı maddesi içermez. Kalıcı makyajın dövme ile karıştırılmaması gerekir. Dövme ve kalıcı makyaj arasında hem teknik hem de malzeme farkı vardır. Kalıcı makyaj işlemi sayesinde kaş göz çizgisi veya dudak kontürü şeklinde doğal cilt renginizle uyumlu renkler tercih edilerek, hatların biraz daha düzgün ve belirgin olması amaçlanarak kalıcı makyaj uygulaması yapılır. Şekil bozuklukları giderilebilir, böylece daha düzgün, bakımlı ve genç bir görünüm kazanılabilir" şeklinde konuştu.

Kalıcı Makyaj Eğitimleri Başladı

Kalıcı Makyaj Eğitimleri Başladı

Kalıcı Makyaj Eğitimleri Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim