• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kalder, Mükemmelliği Arayış Sempozyumuyla Firmalara Yön Verecek

Kalder, Mükemmelliği Arayış Sempozyumuyla Firmalara Yön Verecek
KalDer İzmir Şubesi, İzmir Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirdiği 87'nci Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında...

KalDer İzmir Şubesi, İzmir Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirdiği 87'nci Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında yapılacak oturumları masaya yatırdı.

KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 17'ncisini düzenleyeceği, "Mükemmelliği Arayış Sempozyumu"nda (MAS) "Vuca: Değişim Dünyası" teması işlenecek ve firmalara yol haritası çizilecek.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, İzmir Hilton Oteli'nde 01 - 03 Haziran tarihleri arasında "Vuca: Değişim Dünyası" başlığında düzenlenecek sempozyumda, ekonomiye yön veren şirket ve liderleri buluşturacaklarını söyledi.

FARKLI KONU BAŞLIKLARINDA SUNUMLAR

Sempozyumda sanayi, bilişim ve hizmet sektörünün önemli aktörlerini bir araya getirerek farklı konu başlıklarında sunumlar gerçekleştirileceğini belirten Ünal, deneyimlerini paylaşacak sektör yöneticilerinin çıkarımlarının da, katılımcılara yön vereceğini ve rehberlik edeceğini dile getirdi.

Globalleşen dünyada, firmaların sadece ekonomik anlamda değil, sosyal ve siyasal değişimlerden de etkilendiğini söyleyen Osman Ünal, değişim süreçlerinden eğitim kurumlarının da payını aldığını ve üniversitelerde yeni ihtiyaç ve trendlere cevap verir nitelikte bölüm ve fakülteler açılması gerektiğini vurguladı.

"Ödül yalnızca bir sonuçtur; önemli olan yaşanan süreçtir" ifadesini kullanan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal sözlerini şöyle sürdürdü: "MAS'ın üçüncü gününde sahiplerini bulacak olan Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülü değerlendirmelerinde, geçmiş yıllardan edinilen dersler, yaşama geçirilen projeler, oluşturulan ekipler ve uygulama süreçleri de göz önünde tutulacak."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim