• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

KALBİR kursuna katılıp sertifika aldılar

KALBİR kursuna katılıp sertifika aldılar
Kalite Birliği (KALBİR) "5. Dönem Kalite Ordusu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu Yetiştirme Programı" mezunlarının belge töreni, Bursa Ticaret...

Kalite Birliği (KALBİR) "5. Dönem Kalite Ordusu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu Yetiştirme Programı" mezunlarının belge töreni, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. "Kalite Ordusu" projesi kapsamında ücretsiz olarak düzenlenen "Kalite Yönetim Sistemi" eğitimlerine katılan 5. Dönem Kalite Ordusu'na sertifika törenine sivil toplum örgütlerinin, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgelerinin temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Aynı zamanda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi olan KALBİR Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, "Yönetim Sistemleri Uzmanlık Sertifikası" verdikleri öğrencilerin her an yanında olduklarını ifade ederek, "Kalite Birliği olarak yapacağımız ve yaptığımız tüm çalışmalar ücretsiz. Biz öğrencilerimizi topluma ve sanayiye nasıl katabilirizi planlıyoruz. Öğrencilerimizi topluma ve sanayiye hazırlıyoruz, diğer taraftan da sanayi kuruluşlarımıza kalite anlamında destek vererek, onların rekabet güçlerini arttırmaya ve ülkemizin refah seviyesine katkı yapmaya çalışıyoruz. Bizler sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor, temiz kalite anlayışını toplumun her alanına yaymak için çaba harcıyoruz." dedi.

Sınavda başarı gösteren öğrencilere mezuniyet sertifikalarını sunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren Prof. Dr. Erkan Işığıçok, "Uludağ Üniversitesi'nin çeşitli fakültelerinde öğrenim gören ve kaliteye gönül veren öğrencileri Kalite Yönetim Sistemi Uzmanı olarak yetiştirmek amacıyla, ücretsiz olarak verilen eğitimlerin sonunda yapılan sınavda başarılı öğrencilere "ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Uzmanlık Belgesi" veriyoruz. Siyasete ve paraya bulaşmayan bir derneğiz. Bireyden başlayacak olan kalitenin, toplumsal alana yayılacağını ve böylece toplumumuzda yaşam kalitesinin yükseleceğine inanıyoruz. Hayallerimizin ve hedeflerimizin peşindeyiz." diye konuştu.

KALBİR Başkan Vekili ve TSE Başaraştırmacısı Mustafa Karaman da, Kalite Birliği'nin eğitimleriyle, üniversiteden mezun olan öğrencilerin, sanayi ve üretime büyük katkı sağlayacağını, sosyal sorumluk projesi kapsamında ücretsiz olarak verilen teorik eğitimlerin de öğrencileri pratikteki iş yaşamına hazırladığını ve iş yaşamında bu eğitimlerin referans olacağını söyledi.

KALBİR'in 2009 yılından bu yana temiz kalite dediğine, kaliteyi ticarete kurban etmediğine, siyasetin dışında bir kalite anlayışı sergilediğine dikkat çeken Karaman, "KALBİR, üniversite öğrencilerinin elinden tutarak, sanayiye katkı sağlıyor, kamuya yol gösteriyor ve kaliteyi kirletenlerle mücadele ediyor." dedi.

Kurulduğu 2009 yılından bu yana önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren KALBİR, "ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi" Danışmanlığı eğitim programı kapsamında Uludağ Üniversitesinin çeşitli fakültelerinden 150 lisans öğrencisini 5. Kalite Ordusu olarak mezun etmiş oldu.

Cihan

KALBİR kursuna katılıp sertifika aldılar

KALBİR kursuna katılıp sertifika aldılar

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim