• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Kahta’da Zihinsel Engelli Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kahta’da Zihinsel Engelli Öğrencilerin Karne Heyecanı
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 6-14 yaş arası orta-ağır zihinsel engellilere eğitim veren Kahta Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki eğitim gören öğrenciler...

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 6-14 yaş arası orta-ağır zihinsel engellilere eğitim veren Kahta Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki eğitim gören öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Kahta İlçe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde düzenlenen karne dağıtım törenine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, Okul Müdürü Ebubekir Akbaş, okul idaresi, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Özel Eğitim ve Uygulamalı Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler yarıyıl karnelerini aldı.

Karnelerini ve başarı belgelerini alan çocukların mutluluğu ve karne heyecanları eğitim veren öğretmenlerinde duygulu anlar yaşamasına sebep oldu.

Karne dağıtım töreni hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ebubekir Akbaş," Ekip ruhu içinde öğretmen ve ailelerimizin desteği ile özel gereksinimi olan öğrencilerimize kendi kendine yetebilen bağımsız yaşam becerileri kazandırabilmek toplumda farkındalık yaratmak amacıyla dönem boyunca öğrencilerimize vermiş olduğumuz eğitim neticesinde bugün öğrencilerimize karne vermenin heyecanını yaşıyoruz. Gerek okul dışı aktivitelerle ve gerekse sınıf içi faaliyetlerde öğrencilerin gelişimi için yoğnu bir tempo ile çalıştık. Bu anlamda fedakarca engelli öğrencilerimizin eğitimleri ile yakından ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca karne dağıtım töreninde bizi yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen'e ve Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karne dağıtım törenini hakkında açıklamalarda bulunan Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, "Burada çocukların eğitim görmesinden çok mutluyuz. Bizim için her çocuk özeldir ve değerlidir. Öğrencilere karne ile birlikte 1. dönem gelişim raporları da verildi. 6-14 yaş arası orta-ağır zihinsel engellilere eğitim veren Kahta Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürüne ve tüm idarecilerine gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kahta’da Zihinsel Engelli Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kahta’da Zihinsel Engelli Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim