• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Kahta’da Öğrencilere YGS Öncesi Çiğköfte Ziyafeti

Kahta’da Öğrencilere YGS Öncesi Çiğköfte Ziyafeti
Adıyaman'ın Kahta Fen Lisesinde, Yatay Geçiş Sınavına'na (YGS) hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla çiğ köfte'li bir program...

Adıyaman'ın Kahta Fen Lisesinde, Yatay Geçiş Sınavına'na (YGS) hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla çiğ köfte'li bir program düzenlendi.

Kahta Fen Lisesi Çok Amaçlı Kullanım Salonunda gerçekleşen programa Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Kahta Fen Lisesi Müdürü Ali Olt, okul öğretmenleri ve YGS'ye girecek olan öğrenciler katıldı. Programda bir taraftan öğrenciler için çiğ köfte ikramı hazırlanırken sınava girecek olan öğrenciler ise şiir, türkü ve standup gösterisi ile öğrenciler gönüllerince eğlendi. Kahta Fen Lisesi Çok Amaçlı Kullanım Salonunda gerçekleşen programın açılış konuşmasını Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen yaptı. Müdür Tünçmen açılış konuşmasında, "Gözlerinizdeki ışıltıyı ben hissettim. Hayata bakışınız ne kadar güzel olduğunu gördüğümden sizin başaramayacağınız hiç bir şeyin olmayacağını gözlerinizden okudum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız. Siz hayatı yönlendirecek insanlarsınız. Kendi memleketinizin geleceğinde on yıl sonra söz sahibi olacak, karar verecek durumda olacaksınız. Bunu iyi düşünmenizi istiyorum. Kendinizle ilgili ne karar verirseniz, memleketle ilgili karar da o orantıda, o doğrultuda olur. Önünüzde bir haftalık süreç kaldı. Gerekli çalışmaları öğretmen arkadaşlarımızın desteği yapmışsınızdır. İnşallah çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Hayallerinize, ideallerinize kavuşacaksınız. Bu konuda bize ne düşüyorsa okul olarak, öğrenci velisi olarak, bu hayallerinize kavuşmanız için her türlü desteği sunacağız. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kahta Fen Lisesi Müdürü Ali Olt ise, "Biz her yıl okulumuzun son sınıf öğrencilerine moral ve motivasyon gecesi düzenliyoruz. Bu yılda bugün gündüz öğrencilerimize bir çiğ köfte partisi düzenledik. Aynı zamanda kendileriyle sınav öncesi moral ve motivasyon konusunda yardımcı olduk. İnşallah YGS öncesi moralleri yerine gelmiştir. YGS'de kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Kahta’da Öğrencilere YGS Öncesi Çiğköfte Ziyafeti

Kahta’da Öğrencilere YGS Öncesi Çiğköfte Ziyafeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim