• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Kahta İlçesinden, Bayırbucak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Yardım

Kahta İlçesinden, Bayırbucak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Yardım
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından vatandaş ve esnaflardan toplanan 1 TIR dolusu gıda malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine...

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından vatandaş ve esnaflardan toplanan 1 TIR dolusu gıda malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatının organize ettiği "Suriye'deki Kardeşlerimiz Aç ve Üşüyor" adlı yardım kampanyasına Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel ve parti üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Zor kış şartları altında savaşan Bayırbucak Türkmenlerinin ihtiyaç duyduğu yardım malzemelerinin temini için AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan yardım kampanyasına iş adamları, esnaf ve vatandaşlar büyük destek verdi. Toplanan yardım malzemeleri Ak Parti Kahta İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından TIR'a yüklendi. Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, "AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı ve Kahta Belediyemiz olarak kampanyamıza yoğun ilgi gösteren Kahta halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımız Suriyeli kardeşlerimiz için adeta bir ensar seferberliğinde bulunmuştur. Bir hafta gibi kısa bir süre düzenlediğimiz kampanya neticesinde bir TIR dolusu gıda malzemesini inşallah burada hep birlikte dualarla Suriyeli kardeşlerimize ulaştıracağız. Bizi çok duygulandıran anlarımız oldu. İstanbul'da, bir iş adamımız sosyal medyadan kampanyamızı duymuş ve orada bir koli dolusu yardım malzemesini buraya gönderdi. Yine ilkokul öğrencisi bir kardeşimiz babasına kazandığı bursun 498 Türk lirasını vererek gıda malzemesi aldırarak yardımda bulunmuştur. Bugün rahatsızlığından dolayı burada olamayan Belediye Başkanımız Abdurrahman Toprak'a yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri bir kamyon dolusu 50 kiloluk 150 torba un yardımında bulundu. Yine köylerimize teşekkür ediyorum, köylerimizden ciddi anlamda bir katılım sağlandı. Esnaflarımıza teşekkür ediyorum, esnaflarımız ciddi anlamda katkı sundular. İşte Kahta bugün tek yürek, bugün yürekler Suriyeli kardeşlerimiz için çarpıyor. Allah herkesin hayrını kabul etsin diyorum. Kampanyamıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde ifade edildi.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel'in yaptığı konuşmaların ardından bir TIR dolusu yardım dualar eşliğinde Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kahta İlçesinden, Bayırbucak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Yardım

Kahta İlçesinden, Bayırbucak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Yardım

Kahta İlçesinden, Bayırbucak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim