• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Kahta Fed Turnuvası Anma Töreni İle Başladı

Kahta Fed Turnuvası Anma Töreni İle Başladı
Kahta Dernekler Federasyonu (Kahta FED), bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Geleneksel Futbol Turnuvasında, Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımının Kayseri-Sarız...

Kahta Dernekler Federasyonu (Kahta FED), bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Geleneksel Futbol Turnuvasında, Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımının Kayseri-Sarız ilçesinde geçirmiş olduğu kazada hayatını kaybeden 2 Hentbolcu için saygı duruşu ve dua yapılarak başladı.

Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yüce, İstanbul'da bulunan Kahta ve Kahta'ya bağlı köy dernekleri üyeleri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası, vefat eden 2 Hentbolcu için açılış töreni yapılmadan başladığını söyledi. Geleneksel Futbol Turnuvasının 16 takımdan oluştuğunu belirten Kahta FED Başkanı Av. Ali Yücel, turnuvanın, federasyon üyeleri ve köy takımları arasında gerçekleştiğini kaydetti. Başkan Yücel, "Yeni bir geleneksel futbol turnuvasına başlamanın onurunu yaşıyoruz. Her yıl dostluk ve kardeşliğimizin kaynaşması adına düzenlediğimiz geleneksel futbol turnuvamız çok başarılı gidiyor. İnşallah bu turnuvalar gelecek yıllarda da devam ederek sonraki nesillerimize güzel bir gelenek bırakmış oluruz. Normalde güzel bir açılış organizasyonu tertiplemiştik. Ama Kayseri'nin Sarız ilçesinde aldığımız acı haber bizi çok üzdü. O yüzden bugün sadece hayatını kaybeden sporcularımıza saygı duruşu, anma ve dua ederek başlamak istedik. Adıyaman'da elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden sporcularımıza Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Yaralı olan sporcularımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Turnuva maçı, Koçtepe ile Eskitaş köyleri arasında Başkan Av. Ali Yücel'in başlama vuruşu ile başladı.

Kahta Fed Turnuvası Anma Töreni İle Başladı

Kahta Fed Turnuvası Anma Töreni İle Başladı

Kahta Fed Turnuvası Anma Töreni İle Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim