• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Kahta Devlet Hastanesi modernize ediliyor

Kahta Devlet Hastanesi modernize ediliyor
150 yatak kapasitesi ile hizmet veren Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi, yeniden yapılanma süreciyle tepeden tırnağa yenilenmeye devam ediyor.

150 yatak kapasitesi ile hizmet veren Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi, yeniden yapılanma süreciyle tepeden tırnağa yenilenmeye devam ediyor.

Sağlık alanında kaliteli hizmetin sunulduğu Kahta Devlet Hastanesine günlük 3 binin üzerinde hasta başvuruyor. Gün geçtikçe artan hasta sayısı ve mevcut alanların günümüz şartlarında ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle hastane yönetimi tarafından çalışma başlatıldı.

Bölgede nitelikli nüfus artışından dolayı Kahta Devlet Hastanesinin her alanda daha modern standartlara kavuşturulmasını kendileri için önem arz ettiğini belirten Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, ortak kullanım alanlarının tamamında yenileme ve modernizasyon çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Birkaç hafta içinde hummalı bir çalışma başlatacaklarını ifade eden Dost, "Bugüne kadar hastanemizde yapmış olduğumuz fiziksel düzenlemelerle birlikte tıbbi hizmetlerde de verimli ve kaliteli bir artışın sağlandığına şahit olduk. Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun bir şekilde tüm ortak kullanım alanlarımızı ve tuvaletlerimizi baştan aşağı yenileyerek modernize edeceğiz. Yatan hasta servislerimizi ve binamızın tamamında bulunan yer karolarını anti bakteriyel granitle kaplayacağız. Bu çalışmalarla birlikte engelli hastalarımızın hizmete erişimini en üst düzeye çıkarmak için gerekli olan düzenlemeleri de büyük bir titizlikle yapacağız. Çalışmalarımız, hizmet işleyişini aksatmayacak şekilde mesai saatleri sonrası ve hafta sonları da dahil olmak üzere aralıksız sürdürülecektir. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Hastaneden yararlanan tüm hastalara daha hijyenik, modern, titiz ve güler yüzlü bir ortamda hizmet vermeye devam edeceklerini kaydeden Dost, "Projelerin kabulü ve sağlanan mali desteklerden dolayı TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın başta olmak üzere, milletvekillerimize ve İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz'e teşekkürü borç bilirim" diye konuştu.

Başhekim Dost, Kahta Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaların ve yeniliklerin tüm hizmet alanlarını kapsayacak şekilde devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim