• BIST 9799.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Kağıtsporlu Şampiyonlar Ödüllendirildi

Kağıtsporlu Şampiyonlar Ödüllendirildi
Ulusal ve uluslararası arenada Türkiye'ye büyük başarılar getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular, başarılarından dolayı plaketle...

Ulusal ve uluslararası arenada Türkiye'ye büyük başarılar getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular, başarılarından dolayı plaketle onurlandırıldı.

Birçok başarılara imza atan ve Türkiye'nin en büyük amatör kulüpleri arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, başarılı sporcularını ödüllendirdi. Düzenlenen geceye Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Gençlik Hizmetleri ve Spor Kocaeli İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal, kulüp yöneticileri, çok sayıda sporcu ve davetli katıldı. Gecede ulusal ve uluslararası resmi spor müsabakalarında derece elde eden 77 sporcunun tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildi. Sporcular, ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak davetlileri selamladı.

GÜÇLÜ BİR KAĞITSPOR

Tanıtım filmiyle başlayan gecede ilk olarak Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal söz aldı. Kulübün başarılarından övgüyle söz eden Yeşildal, "Başarılarımızla birlikte kentimizin spor kültürüne uygun branşlara ağırlık vereceğiz. Özellikle belirtmemiz gerekirse güreş, izcilik, yüzme, atlı sporlar, engelli spor branşları ve okçuluk sporlarında desteklerimiz artacak. Bu projelerin dışında gençlik merkezilerinde sportif çalışmalara ağırlık vererek Kocaeli'nin yeni dönemde sporda Türkiye'nin marka kenti olmasını sağlayacağız. Akademik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir Kağıtspor kulübü olacağız" dedi.

"KENTİMİZİN SPORCU KİMLİĞİ BELİRGİNLEŞTİ"

Kulüp Başkanı Yeşildal'ın ardından kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Biliyorsunuz spor, yaşamımızın en önemli aktivitelerinden birisi. Bugün amatör veya profesyonel binlerce branşta milyonlarca insan spor yapıyor. İnsanoğlunu bedenen ve ruhen geliştiriyor. Çünkü spor, başlı başına sağlıklı yaşama ve dostça rekabete dayanıyor. Hele sporcular da bu ahlâkın, kardeşlik duygunun bilincindeyse işte o zaman spor centilmenliğin kaynağı oluyor. İşte sizler Kağıtsporlu sporcular olarak müsabakalarda gösterdiğiniz performans ve davranışlarınızda örnek bir tutum sergiliyorsunuz. Sevgili gençler, biz de siyasetimizi belirlerken spordaki bu "centilmenlik" anlayışından ilham alıyoruz. Sporda da, siyasette de iyi olan kazansın diyoruz. 11 yıldır kentimizi bu anlayışla yönetiyoruz. Daima zirvede kalmak için de çok ama çok çalışıyoruz. Sporun ruhundan aldığımız ilhamla yönettiğimiz kentimiz, spor yatırımlarında Türkiye'nin öncülerinden biri oldu. Amatör ve profesyonel kulüplere yaptığımız katkılar ile kentimizin sporcu kimliği belirginleşti. Bütün kulüplerde Kocaelili sporculara görmek artık mümkün. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü Kâğıtspor, geleceğimiz, yarınlarımız olan gençliğe her yaş kategorisinde dokunan bir kurumsal sosyal sorumluluk projesidir. Sporun Kocaeli gençliğinde tabana daha da yayılması için azami gayret hedeflenmektedir. Bütün şampiyonlarımızı ve sporcularımızı kutluyor, gözlerinizden öpüyor, tebrik ediyorum" dedi.

"BÜYÜK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ"

Gecede konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sporun amatör alanlarında 1937 yılında kurulan ve hala çok güçlü bir şekilde Kağıtspor markası üzerinde bir büyük başarı öyküsünü oluşturan ve bugün 28 branşta, 200 antrenör, 70 bin lisanslı ve 5 bin aktif sporcu sayısıyla Türkiye'nin örnek bir kuruluşu olan Kağıtspor'a emek veren herkesi içtenlikle tebrik ediyorum. Bugün sportif alandaki başarılar; ülkeleri tanımlayan, heyecanlandıran, o ülkenin geleceğe güvenle bakmasını sağlayan en önemli moral değerlerin başında geliyor. Bizler 78 milyonluk bir büyük ülke olarak her alanda olduğu gibi sporda da iddiamızı artık ortaya koymak zorundayız. Bunu sağlamak için de genç yaştan itibaren spora yatkın ve istekli olan gençlerimizi sporla buluşturmak, spor yapacakları imkanları sağlamak, uluslar arası marka değerli olan bir yarışma konseptine hazırlayarak, onların başarısıyla gururlanmak en önemli amacımızdır" dedi.

Program plaket töreninin ardından aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kağıtsporlu Şampiyonlar Ödüllendirildi

Kağıtsporlu Şampiyonlar Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim