• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Kağıtspor Yönetiminden İHA’ya Teşekkür Plaketi

Kağıtspor Yönetiminden İHA’ya Teşekkür Plaketi
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'un yeni yönetimi, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle düzenlediği yemekte, Kocaeli basını ile bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'un yeni yönetimi, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle düzenlediği yemekte, Kocaeli basını ile bir araya geldi. Gecede spora verdiği desteklerden ötürü İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı'ya teşekkür plaketi verdildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'da yeni göreve gelen Kulüp Başkan Ali Yeşildal ve yönetimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk basın toplantısını Kocaeli'de düzenlediği günün yıl dönümü olan 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi. Antikkapı'da düzenlenen yemekli organizasyonda söz alan Kağıtspor Başkanı Ali Yeşildal, tüm basın mensuplarının Basın Onur Günü'nü kutladı.

Düzenlen yemeğe Kağıtspor Kulüp Başkanı Ali Yeşildal başta olmak üzere, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kağıtspor yöneticileri, Kocaeli'de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ve spor muhabirleri katıldı.

Etkinlikte söz alan Kağıtspor Kulüp Başkanı Ali Yeşildal ise başlattıkları spor yatırımları sonucunda açılan spor okullarında 30 bin lisanslı sporcunun çeşitli branşlarda eğitimlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Başkan Yeşildal, amaçlarının gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan kurtarmak olduğu ifade ederek, "Biz sporcularımızı eğitirken önceliğimiz madalya kazanmaları, derece almaları değil. Onlara verdiğimiz spor disiplini ile yetişmelerini sağlayarak kötü alışkanlıklara bulaşmaları engellemektir" diyerek basın mensuplarının Basın Onur Günü'nü kutladı.

Konuşmların ardından düzenlenen ödül töreninde ise Başkan Yeşildal ve yöneticiler Kocaeli'de amatör sporlara desteklerinden ötürü basın mensuplarına plaket takdim ettiler. Gecede İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı da amatör sporlara verdiği destek nedeniyle plaketle ödüllendirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim