• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Kağıtspor Alt Yapısını Okullarla Güçlendiriyor

Kağıtspor Alt Yapısını Okullarla Güçlendiriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, güçlü alt yapısını okullarla birlikte çalışarak, daha da güçlendiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, güçlü alt yapısını okullarla birlikte çalışarak, daha da güçlendiriyor.

Judo branşında, Türkiye'nin en büyük alt yapılarından birine sahip olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Mavi beyazlı judocular üst yapıda elde ettikleri başarılı sonuçlar kadar, alt yapı düzeyinde oluşturdukları yapılanmalarıyla birçok kulübe örnek teşkil ediyor. Alt yapıda, okullarla birlikte hareket eden Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocuları, bunun meyvelerini de başarıyla alıyor.

Alt yapıda Kocaeli'nin birçok noktasında çalışmalarını okullarla sürdüren Büyükşehir Kağıtspor, İzmit'te de çok sayıda okulla çalışıyor. Okullardaki öğrencilere spor ve judo sevgisini aşılayan Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, İzmit'te Mehmet Akif Ortaokulu'nun yanı sıra birçok okul öğrencisine eğitim veriyor. Çalışmalarını Seka Sporcu Eğitim Merkezi'nde hafta sonları gerçekleştiren İzmit Mehmet Akif Ortaokulu öğrencileri, idmanları kaçırmıyor. Okul müdürü İbrahim Karaman ve öğretmenlerin yönlendirmesiyle idmanlara katılan öğrencilerin sayısı 120'ye ulaştı.

Judo ve spora olan ilgiden memnun olduğunu söyleyen Antrenör Gamze Şentürk, çocukların gelişimi açısından spor yapmanın çok önemli olduğunu belirtti. "Ailelerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin spora olan ilgisi bizleri çok sevindiriyor. Salonumuza gelen çocuklarımız fazla enerjilerini spor yaparak atıyor, paylaşımcı ve dayanışma içinde olmayı öğreniyorlar. Çocuklarımız spor yaparak hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor, hem de sağlıklı bir gençlik yetişiyor" dedi.

Çocukların gelişimlerine büyük faydalar sağladığını söyleyen okul öğretmenleri ve sporcu velileri, çocukların severek ve isteyerek spora gittiğini belirtti. Antrenörlerin spor sevgisini aşılamış olmasının kendilerini sevindirdiğini söyleyen veliler, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim