• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kafkas: "Ben Elimden Gelenin Fazlasını Yapmaya Çalışıyorum"

Kafkas: "Ben Elimden Gelenin Fazlasını Yapmaya Çalışıyorum"
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var, bunların bedelini ödeyecek ilk...

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var, bunların bedelini ödeyecek ilk kişi de benim. Ben istifanın da ayrılma noktasında şerefli bir karar olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ile Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilk konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir maçında takımın beklenilenin altında performans sergilediğini ve bunun tek sorumlusunun kendisi olduğunun altını çizerek, "Taraftarın tepki göstermesi haklıdır. Taraftar her şeyin iyi olmasın ister ve iyi olmadığı zaman tepkisini ortaya koyar" dedi. Kafkas, yaşanan sakatlıklar nedeniyle takımın omurgasında bazı değişiklikler olduğunu ve Derley, Mabiala ile Samba'nın olmayışını hissettiklerini söyledi.

TOLUNAY KAFKAS: "BEN HAYATIM BOYUNCA RİSK ALDIM"

Kayserispor'un sezon başında belli sıkıntılar çektiğini ve kamp yapamadığını hatırlatan Kafkas, "Bunlar bahane değil ama zor bir dönem geçirdik. Ben kulübe zarar vermeden maliyeti uygun oyuncuları alma gayretinde oldum. Başkanımız Recep Mamur bu konuda bana en büyük desteği verdi. Ben de risk aldım. Ben hayatım boyunca risk aldım. Tolunay Kafkas isminin oluşmasında, Tolunay Kafkas ismi eğer ki spor camiasında varsa bu başkanımız Recep Mamur ve Sayın Özhaseki sayesindedir" diye konuştu.

Kayserispor'un Kafkaslı veya Kafkassız ligde kalabileceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var. Bunların bedelini ödeyecek ilk kişi de benim. Ben istifanın da ayrılma noktasında şerefli bir karar olduğunu düşünüyorum" ifadesinde bulundu.

Mabiala ve Derley'in takıma dönmesiyle Kayserispor'un daha iyi olacağını söyleyen Kafkas, "Kalecimiz Ahamada, santraforumuz iyi ama yeteri kadar pas alamıyor. Adnan da iyi bir oyuncu, daha iyi oyuncular transfer etmek isterdik ama ekonomik şartlar bunu gerektiriyor. Gençlerbirliği'ni yenmek için her şeyi yapacağız. Bu takım 4 maç kazandığı zaman orta sıralarda yer alacaktır" dedi.

Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Gençlerbirliği maçında camiadan destek beklediklerinin altını çizerek, "Taraftarlarımız camia olarak bir reaksiyon göstermek zorunda. Kayseri büyük ve güçlü bir şehir. 3 puanlık sisteme baktığınız zaman orta sıralarda yer alabilmemiz mümkün. 5 tane iç saha maçımız var. Bunları kazanabilmemiz için seyirci desteği lazım. Bu karşılaşmalarda taraftarımızın desteği sonuca yansıyacaktır" diye konuştu.

Kafkas: "Ben Elimden Gelenin Fazlasını Yapmaya Çalışıyorum"

Kafkas: "Ben Elimden Gelenin Fazlasını Yapmaya Çalışıyorum"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim