• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kafeler Cadesi’ne Esnaftan Tam Not

Kafeler Cadesi’ne Esnaftan Tam Not
Büyükşehir Belediyesi'nin Serdivan Kafeler Caddesi'nde başlattığı yenileme çalışması bölge esnafından tam not aldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Serdivan Kafeler Caddesi'nde başlattığı yenileme çalışması bölge esnafından tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Kafeler Caddesi'nde başlatılan yenileme çalışmaları bölge esnafının büyük beğenisini kazandı. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bölgede hizmet sunan işletme sahipleri ile bir araya gelmiş, arterin yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenilemeleri kapsamında yeni yüzüne kavuşturulacağının müjdesini vermişti. Bölgede tamamlanan proje kapsamında asfalt, kaldırım ve ışıklandırma sistemi baştan aşağı yenilenmiş, bölge büyük beğeni kazanan bir görünüme kavuşturulmuştu.

"TASARIM ÇOK HOŞ"

Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmaları değerlendiren işletme sahiplerinden Elif Alişan, "Bu bölgede faaliyet gösteren esnaflar olarak bu düzenlemeden memnun kaldık. Projeye başlamadan önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ekibi bizlerle bir araya gelip, fikirlerimizi aldılar. Önceki haline göre görsel anlamda çok güzel bir çalışma hayata geçirildi. Işıklandırmaların tasarımı çok hoş. İnşallah otopark konusunda da gerekli adımlar önümüzdeki süreçte atılır" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Kubilay Tezcan, "Çalışmadan büyük memnuniyet duyduk. Her zaman böyle yeniliklerin yapılmasını arzu ediyoruz. Kaldırımlar genişletildi, aydınlatma çalışması, engelli yürüyüş yerleri, kavşak çalışması çok güzel oldu. Otopark konusunda da bölge esnafı olarak beklentilerimiz var. Bu konuda da gerekli adımların atılacağı kanaatini taşıyoruz. Büyükşehir Belediyemize projeden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"KISA SÜREDE TAMAMLANDI"

Oğuz Taşkın, "Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışmasını takdir ediyoruz. Güzel şeyler yapıldı. Yol düzenlemesi, projenin hızlı bir şekilde tamamlanması ve böylece mağduriyet yaşanmaması bizim için memnuniyet verici. Bölgede şöyle bir durum var; yürüyüş sirkülasyonu az olan bir bölge burası. Yolun çift şeride çıkarılması otopark ihtiyacını da zaruri bir hale getirdi. Otopark konusunda yetkililerin çalışma başlatacağına inanıyoruz" dedi.

"İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR PROJE"

Murat Alemdar, "Yapılan hizmet güzel. İyi de düşünülmüş bir proje. Bölgemiz biraz daha da modern oldu. Proje Serdivan ve bu bölgeyi çekim merkezi haline getirdi. Burası önemli bir cazibe merkezi halini aldı. Yolun yenilenmesi çok güzel. Ancak bazı vatandaşlar sürat konusunda daha da dikkatli olmalılar. Kasis ile ilgili ihtiyacın doğabileceğini düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kafeler Cadesi’ne Esnaftan Tam Not

Kafeler Cadesi’ne Esnaftan Tam Not

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim