• BIST 9524.59
  • Altın 2488.161
  • Dolar 32.533
  • Euro 34.6453
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Kafaoğlu Pazarcı Esnafını Dinledi

Kafaoğlu Pazarcı Esnafını Dinledi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Perşembe Pazarı'nda esnafla bir araya geldi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Perşembe Pazarı'nda esnafla bir araya geldi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte Perşembe Pazarı'nı ziyaret etti. Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, Dinkçiler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sangül ve Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz'in de yer aldığı ziyarette Başkan Kafaoğlu pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak, sohbet etti. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal eden, hal-hatır soran Başkan Zekai Kafaoğlu'nu karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Pazar gezisinde esnafın sıkıntı ve isteklerini de dinleyen Başkan Kafaoğlu çat kapıyı sevdiğini belirterek "Pazarcı esnafımız vatandaşlarımızın mutfağını süsleyen kişilerdir. Yaz-kış demeden vatandaşın memnuniyeti için tezgah açan esnafın her zaman yanındayız" dedi.

Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz Başkan Zekai Kafaoğlu'nun Pazar ziyareti ile ilgili düşüncelerini aktararak "Pazarın şu anki haline gelmesine vesile olan başkanımızdır. Şu anda bir sıkıntımız yok, başkanımıza teşekkür ediyoruz" derken, Dinkçiler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sangül de "Başkanımız olduğu müddetçe herhangi bir derdimiz yok, pazarın şimdiki durumu iyi" diye konuştu.

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan da "Pazarcıyla belediye her zaman iç içe oldu. Başkanımız isteklerimizi hiç kırmıyor, bizi de yerimizde ziyaret etti. Başkanımızı ne zaman arasak hep sıkıntılarımızı gideriyor" dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu da "Perşembe Pazarını ziyaret ettik, eksikler varsa gidelim diye yerinde tespit yaptık. Pazarda ufak-tefek eksikliklerimiz var bunları da çözeceğiz. Hedefimiz insanlar mutlu olsun ve alışverişlerini standardı yüksek mekanlarda yapsın istiyoruz. Pazarların işleyişi ile ilgili olarak da odalarla hep istişare ediyoruz. Daha iyi işletmecilik nasıl yapılır diye değişik şehirlerde Zabıta Müdürümüz ve oda yönetimi inceleme yaptılar. Pazarlara daha fazla sahip çıkma anlamında, pazarcı esnafımız ile birlikte proje geliştiriyoruz. Vatandaşın hizmetindeyiz ve hizmetkarlık yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kafaoğlu Pazarcı Esnafını Dinledi

Kafaoğlu Pazarcı Esnafını Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim