• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Kafaoğlu Ödüle Doymuyor

Kafaoğlu Ödüle Doymuyor
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 3. cü ödülünü Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen tören ile aldı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 3. cü ödülünü Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen tören ile aldı. Kafaoğlu sosyal belediyecilik dalında ödüle layık görüldü.

2015 yılında Kazdağları Çevre Ödülleri töreninde "Yılın Çevreci Belediye Başkanı" ödülüne layık görülen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kayseri Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde de sosyal belediyecilik dalında ikinci ödülünü almıştı. Başkan Kafaoğlu hafta sonu da İstanbul'da Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırma Merkezi (KEYSAM) tarafından düzenlenen ödül töreninde sosyal belediyecilik dalında yılın en iyi Belediye Başkanı seçildi ve ödüle layık görüldü.

2 yılda 3 ödül alan Başkan Kafaoğlu sosyal belediyecilik ve çevre konusunda duyarlılığı ve hassasiyetiyle dikkatleri üzerine çekti. Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ödül töreninde konuklara seslenen Başkan Kafaoğlu kentsel dönüşüm yapılırken rantın düşünülmemesini, kültürel ve tarihsel dokunun korunması gerektiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm yapılırken yeşil alan, sosyal donatılar, kentsel donatılara dikkat edilmesini isteyen Kafaoğlu KEYSAM tarafından yapılan araştırmada Altıeylül Belediyesi'ni ödüle layık gören herkese teşekkür etti. Konuklara Altıeylül Belediyesi'nin Altıeylül Gelişim Merkezi olan ALGEM'i de anlatan ve belediyenin vatandaşa sosyal belediyecilik anlamında yaptığı hizmetleri aktaran Kafaoğlu "Vatandaşımıza dokunuyoruz. Yaptığımız sosyal belediyecilik hizmeti ile Altıeylül'de kimse aç açıkta kalmasın, mağdur olmasın diyoruz. Bu anlamda ALGEM bizim için önemli. Burada hem vatandaşımız meslek edinmek için kursa geliyor, hem de çocukları kreşte eğitim alıyor. Diğer yandan ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız da Alkart ile marketimizden alışveriş yapıyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim