• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kafaoğlu "Evet" için yollarda

Kafaoğlu "Evet" için yollarda
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için çalışmalarına ara vermeden...

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu kırsal mahalleleri gezerek, vatandaşları bilgilendirdi. Her gittiği mahallede ilgiyle karşılanan Kafaoğlu, Çamköy, Bağalan, Çiftçidere, Dışbudak ver Cinge Mahallelerini gitti. Vatandaşlardan evet için destek isteyen Kafaoğlu, 16 Nisan'da Türkiye'nin vesayetten kurtulacağını söyledi.

Başkan Kafaoğlu mahallelerde yaptığı konuşmada, "Seçildiğimiz günden bu yana 5 seçim geçirdik. 30 Mart kendi seçimlerimiz, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı, 7 Haziran ve 1 Kasım milletvekilliği seçimi, 15 Temmuz darbesi, şimdi 16 Nisan halk oylaması. 6 ayda bir olay oldu. Hareketli bir dönemden geçtik. Yeni kurulan bir belediye olarak çalışmalarımızı hızlandırdık, kırsal mahallelere hizmetler yaptık daha hepsi bitmedi. 5 yıllığına belediye başkanı olarakbizi seçtiniz, muhatabınız artık biziz, sorumlu biziz. 16 Nisan'daki CumhurbaşkanlığıHükümet Sistemi de aynı belediye başkanlığı gibi. Eskiden bizi kim yönetecek belli değildi, şimdi belli olacak. Türkiye'de ne zaman koalisyon sistemi olduysa hep sıkıntı oluştu. Şu andaki mevcut sistem 4 darbe üretti, Başbakan ile Cumhurbaşkanları kavga ettirdi. Atatürk ile İnönü, Celal Bayar ile Adnan Menderes, Süleyman Demirel ile Tansu Çiller, Turgut Özal ile Mesut Yılmaz, Bülent Ecevit ile Ahmet Necdet Sezer kavga etti. Artık bu kavgalar tarih oluyor, koalisyonlar olmayacak, Başbakan ile Cumhurbaşkanı ayrı olmayacak. Artık seçimlerle vakit kaybı bitecek. Türkiye'ye istikrar gelecek, Cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimi aynı anda olacak. Bakanlar dışarıdan olacak. Türkiye'nin önü açılıyor. Kavgalar, koalisyonlar, sıkı yönetim, askeri mahkemeler ve başbakanlık kalkıyor" dedi.

Kafaoğlu "Evet" için yollarda

Kafaoğlu "Evet" için yollarda

Kafaoğlu "Evet" için yollarda

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim