• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu
Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinci olan fotoğraf sahibi öğrenci, çeyrek altınla ödüllendirildi.

'Kadrajda Kula Var" adı altında yaptıkları proje ile öğrenciler arasında fotoğraf yarışması başlatan Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi, yarışmaya katılan öğrencilerin fotoğraflarını jüri oluşturarak değerlendirmeye aldı. Okul öğretmenleri Mehmet Fatih Kurt, Hurşit Cevahir, Rehberlik Servisi Öğretmeni Zeynep Arıkan, Müdür yardımcıları Sıdıka Alptekin, Murat Artan ve Ahmet Ali Okumuş'tan oluşan jüri üyeleri ile yarışamaya katılan fotoğrafları değerlendiren öğretmenler, yarışmada dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini okul öğretmenleri ve Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner verdi. Yarışmada jürinin tamamının beğenisini alan ve yarışmanın birincisi olan Rıfat Keskin isimli öğrenci, okul idaresi tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. Yarışmada birinci olan Rıfat Keskin'in ödülünü Kula İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner verdi. Yarışmada dereceye giren diğer öğrenciler de çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Yarışma düzenlenmeden önce Kula'nın sevilen simalarından olan Hüseyin Şahin'den Kula'ya dair özellikleri almak için seminer düzenlediklerini dile getiren Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin İzci, "Okulumuzda düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Öğrencilerimiz, "Kadrajda Kula Var" adı altında düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında birbirleri ile yarıştılar. 11 öğrencimizin Kula ile ilgili çektikleri fotoğraflar değerlendirmeye alındı. Oldukça kıyasıya mücadele veren fotoğrafların bulunduğu yarışmada jüri olan öğretmenlerimiz birinci olan fotoğrafı belirledi. Yarışmada dereceye giren birinci fotoğrafı çeyrek altınla ödüllendirdik. Dereye giren diğer öğrencilerimizi de çeşitli hediyeler ile ödüllendirdik. Okulumuzda bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Okul idaresi tarafından düzenlenen bu etkinliğin oldukça faydalı olduğunu dile getiren Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner ise, "Kula'da göreve başladığımdan beri bu tür etkinlik ile ilk defa karşılaşıyorum. Okul idaresi tarafından başlatılan ve öğrencilerin mücadele ettiği bu yarışmada öğrenciler tarafından çekilen fotoğraflar jüri üyelerinin seçimi ile dereceye girdi. Yarışmada birinci olan fotoğrafın sahibi Rıfat Keskin isimli öğrencimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Diğer dereceye giren öğrencilerimizi de yürekten tebrik ediyorum. Okul tarafından düzenlenen bu etkinliğin diğer okullara da örnek olmasını ve bu etkinliğin diğer okullarda daha da geniş çaplı olarak devam ettirilmesini temenni ediyorum." dedi.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrenci fotoğrafları, okulun sergi salonunda sergilendi. Yarışmanın sonuçlanmasının ardından okul idaresi, öğretmenler ve dereceye giren öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu

“Kadrajda Kula Var” Birincisi Belli Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim