• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Kadooğlu koltuğunu devretti

Kadooğlu koltuğunu devretti
Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu öğrencisi Elif Burcu Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan...

Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu öğrencisi Elif Burcu Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu'nun makam koltuğuna oturdu.

Kadooğlu Holding, Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu öğrencilerinin başarılı bir geleceğe adım atmasına katkıda bulunmayı sürdürüyor. Elif Burcu Yıldız, beraberinde Okul Müdürü Ekrem Kavak, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Havva Yüksel Ay ve öğrenci arkadaşlarıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu'nu ziyaret etti. Celal Kadooğlu'nu, makam koltuğunu devrettiği öğrenci Elif Burcu Yıldız ile bir süre sohbet edip, gelecekte hangi mesleği tercih edeceğini sordu ve tavsiyelerde bulundu. Kadooğlu, "Meslek seçimleri, tüm hayatınıza yön veren çok önemli bir karardır. Bu seçimi yaparken bireylerin çok genç yaşlarda kendi beceri ve eğilimlerini iyi değerlendirmesi ve seçtiği mesleğin özelliklerini iyi tanıması gerekmektedir. Bu nedenle çok iyi karar vermek ve severek yapacağımız bir mesleği tercih etmek çok önemli" dedi.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu'nun makam koltuğuna oturan Elif Burcu Yıldız ise holding yöneticileri ile toplantı yaptı ve şirket müdürlerinden brifing aldı. Okul Müdürü Ekrem Kavak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bu ziyarette kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Kadooğlu Holding'e teşekkür etti. Müdür Kavak, "Bu vesileyle Kadooğlu Holding'in hizmete sunduğu Hacı Kemal Kadooğlu Ortaokulu öğrencilerinin gelecek yıllardaki meslek tercihlerinde onlara ışık tutabilecek mesleki bilgileri paylaşıp sorumluluğumuzdaki iş alanlarını tanıma olanağı bulduk" diye konuştu.

Ziyaret sonrası öğrenciler holding binasından ayrılıp Kadoil Emek İstasyonu ve sonrasında da Yağ Fabrikası'nı ziyaret etti. Öğrenciler, fabrikada holding yöneticileri ile birlikte yemek yedi ve kendilerine kırtasiye seti hediye edildi.

Hacı Kemal Ortaokulu Gaziantep'te yürütülen "Bir Tuğla Da Sen De Koy" ve "Bir Okul Bin Gelecek" kampanyaları kapsamında Kadooğlu Holding'in eğitime destek sorumluluğu ile yaptırılarak, 2013 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edildi. Toplam 33 dersliği bulunan okulda konferans salonları, laboratuvarlar, bilgisayar derslikleri gibi birçok sosyal yaşam alanı bulunuyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim