• BIST 9678.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Kadirli Kaymakamı Pamuk İddiaları Yalanladı

Kadirli Kaymakamı Pamuk İddiaları Yalanladı
Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Fetullah Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen özel bir okulun idareci ve öğrencilerini makamında ağırlayıp ve öğrencilere...

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Fetullah Gülen grubuna yakınlığı ile bilinen özel bir okulun idareci ve öğrencilerini makamında ağırlayıp ve öğrencilere altın takarak özel ilgi gösterdiği yolunda çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Kaymakam Pamuk yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde bir özel okula ve öğrencisine yakın ilgi ve alaka gösterdiği iddiasını içeren bir haber yayınlandığını hatırlatarak, bahse konu haberin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Pamuk şunları kaydetti:

"Haberde bahsedildiği gibi makama gelen hiçbir okul yöneticisine ve öğrenciye özel ilgi ve alaka gösterilmemiş, herkese eşit muamele de bulunulmuştur. Programa katılan her öğrenci ve katılımcılarla ayrı ayrı ve toplu fotoğraflar çekilmiştir. Haberde belirtildiği gibi törene sadece bir okul yöneticisi ve öğrencisi katılmamıştır. Söz konusu etkinlik, TEOG sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan üç farklı okuldan 4 öğrencimize Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi ile, başarılı öğrencileri teşvik etmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla yine aynı kurumun organize ettiği bir etkinliktir. Söz konusu etkinliği bu amaç dışına çıkararak farklı bir şekilde yorumlamak, habercilik etiği ile bağdaşmamaktadır. Kaldı ki devletimize açık bir tehdit oluşturan her türlü yapıyla mücadele için gerekli duyarlılığın titizlikle gösterilmesi hususunda tüm kurum amirlerinin daha önceden dikkatleri çekilmiş ve gerekli uyarılar yapılmıştır. Şu bilinmelidir ki kaymakamlığımız vatandaşımıza devletimizin imkanları dahilinde hizmet etme gayreti ve şuuru içerisinde hareket etmekte ve en iyi hizmetleri yapma gayreti ile gece gündüz mefhumu gözetmeden çalışmaktayız. Şahsımı ve kaymakamlığımızı yıpratmaya yönelik bu tür asılsız haber ve iddialar hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim