• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Kadiri Tarikatının Üyeleri Araban’da Buluştu

Kadiri Tarikatının Üyeleri Araban’da Buluştu
Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakıfı Başkanı Kadiri Tarikatı Şeyhi Seyyid Şeyh Muhammed Uçar ve tarikat üyeleri, zikir programı için Gaziantep'in...

Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakıfı Başkanı Kadiri Tarikatı Şeyhi Seyyid Şeyh Muhammed Uçar ve tarikat üyeleri, zikir programı için Gaziantep'in Araban ilçesinde bir araya geldi. Koşan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı Araban Şubesi tarafından düzenlenen dua ve zikir programına Vakıf Başkanı olan ve Kadiri Tarikatı Şeyhi Seyyid Şeyh Muhammet Uçar, ile çok sayıda tarikat üyeleri katıldı. Program öncesi bir konuşma yapan Kadiri Tarikatı Şeyhi Uçar, "2011 yılında Şanlıurfa'nın Suruç İlçesine bağlı Kosan Kırsal Mahallesinde Vakfımızı yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde eğitimi desteklemek, okullar açmak, sağlık, sosyal yardım, alanında çalışmalar yapmak üzere kurduk. Vakfımız özgürlükçü, demokratik ve uzlaşmacı bir anlayışla faaliyetlerimizi yürüterek araştırmacı bilgi ve donanıma sahip bireyleri yetiştirip gelişmesinde katkı sağlayacak bir vakıftır. Vakfımızın yoksullara ve yardıma muhtaç insanlara umut olacaktır. Yetenekli ve maddi yardıma muhtaç öğrencilerin öğrenimlerini tamamlamak, öğrencilere burs sağlamak ve ihtiyaç sahibi yoksul ailelere yardım eli uzatmaktır. Tamamen toplumun yararı için kurduğumuz Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı kimsesizlerin kimsesi olacaktır. Vakfımızın merkezi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde sosyal yardımlaşma ve eğitimi ciddi anlamda yükselişe geçirmeyi hedefliyor. Suruç ilçesine bağlı Koşan Kırsal mahallesinde vakfımız tarafından Güneydoğu bölgesinin en büyük Kur'an-ı Kerim kursu olacak olan 250 kişilik Erkek Yatılı Kur'an Kursu inşaatımıza maddi yardım sağlamaları için değerli Arabanlı vatandaşlarımızın da bizlere meddi destek vermelerini bekliyoruz. İnşaatımıza maddi yardımlar yapılması için Araban İlçesinde açtığımız Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı şubemizde bir araya geldiğimiz vakıf ve Kadiri Tarikatı üyelerimizle birlikte düzenlediğimiz programda sohbetler yaparak, dualar eşliğinde zikir yaptık" ifadelerini kullandı.

Çok sayıda vakıf üyesi ve vatandaşların katıldığı program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sohbetin ardından okunan dua ve ilahilerle program tamamlandı.

Kadiri Tarikatının Üyeleri Araban’da Buluştu

Kadiri Tarikatının Üyeleri Araban’da Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim